Elkezdődött az All-Star szavazás, Vizicsacsi egyelőre a második helyen

Elkezdődött az All-Star szavazás, Vizicsacsi egyelőre a második helyen

Decemberben jön az év utolsó nagy eseménye, az All-Star gála. A csapatokat ezúttal is a mi szavazataink alapján rakják össze, Vizicsacsinak még kellenének szavazatok!

December hetedikén, Los Angelesben kezdődik majd az idei All-Star gála, ami már hagyománnyá nőtte ki magát az évek során. Az előző évekhez képest idén egy kissé rendhagyó lesz az esemény és egy fokkal komolyabbra veszik majd a figurát.

Komolyabbra veszik az idei All-Star gálát és az 1 v 1 is soványabb lesz!

Aioween | 17/10/03 17:39December 7-én tartják az idei All-Star gálát Los Angeles-ben, ami minden évben egy roppant mókás esemény volt, de ez idén változhat a Riot tervei szerint. Minden egyes évet egy All-Star gála zár, ami mostanság már hagyománynak számít.

Több változás is lesz az előző évekhez képest, egyrészt nyolcra növelik a résztvevő csapatok számát, emiatt viszont csökken az úgynevezett "fun" játékmódok száma, illetve az 1 v 1-en is kevesebben fognak részt venni. Régiónként mindössze két-két játékost lehet majd benevezni erre az eseményre, vagyis összesen 16 résztvevővel indul el az "1 v 1 me bro" igazi profi változata. Ezek mellett sokkal több komoly mérkőzés lesz és nem két csapatra osztják fel a régiókat, hanem minden régió saját magát fogja képviselni és magának próbál majd dicsőséget szerezni.

Az idén sem változott, hogy a régiókat képviselő csapatokat az általunk megszavazott profik képviselik majd, az viszont igen, hogy már csak a saját régiónkon belül tudunk szavazni. Ez által az európai játékosok csak akkor tudnak észak-amerikai, vagy bármilyen más szerveren lévő profikra szavazni, ha ott is rendelkezünk egy fiókkal, így elsősorban az európai csapattal foglalkoznánk most. Nézzük meg szépen sorban, hogy melyik ösvény jelenleg hogy áll. A számok jelzik természetesen a helyezéseket, hogy ki hol áll a szavazatok alapján, a zöld ikon pedig a saját szavazataimat jelzi, azokat sem rejtettem el előletek.

Kezdjük rögtön a felső ösvénnyel, ami nekünk magyaroknak talán a legérdekesebb lehet, már csak Vizicsacsi miatt is, aki még mindig az egyetlen magyar játékos az EU LCS-ben. Jelenleg sOAZ vezet, Vizicsacsi csak a második, szóval jöhetnek neki is a szavazatok bőven, juttassuk ki Los Angeles-be. Harmadik helyen a VB negyeddöntőt is megjárt Alphari áll, érdekes módon a VB-t szintén megjárt Expect csak az ötödik, őt még Odoamne is megelőzi.


Dzsungelben szintén meglepő a helyzet, hiszen első helyen Jankos áll, aki a VB-re ki se jutott, második helyen a Misfits egyik húzóembere, Maxlore csücsül, míg harmadikként Broxah futott be. Itt is hasonlóan a tophoz, a G2 dzsungelese, Trick csak az ötödik helyet szerezte meg, őt még az azóta LCS-ből kiesett Amazing is megelőzi. 


Miden már egy fokkal jobb a helyzet, az első hely természetesen a Fakert is megszorongató PowerofEvilé, míg másodikként Perkz futott be, a bronzérem ezúttal Febivené lett. Caps csak negyedik lett, VB ide vagy oda, Exileh pedig a nyári teljesítménye után csoda, hogy a hetedik helyen áll egyáltalán, ez inkább a csapat, semmint a saját érdeme.


Azt hiszem ennek a pozíciónak a sorsa a legegyértelműbb Európában. Bár a szavazatok számát nem látjuk, de meg merném kockáztatni, hogy az idei VB-n mutatott teljesítménye és az EU LCS bronzmeccse után toronymagasan vezet Rekkles és kétlem, hogy bárki is letaszítaná a trónról. Hans Sama talán az egyetlen, akinek bármilyen esélye is van erre, a VB-n igazán megtáltosodott, Zven pedig a harmadik helyen áll per pillanat.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a támogatók is. Itt ismét egy Misfits játékos vezet, IgNar ugyanis fantasztikusan játszott és az ő érdeme is nem kis részben, hogy Hans Sama ki tudott ennyire bontakozni. Második helyen a G2 egyik agytrösztje, mithy áll, míg a harmadikként a Vitality egyetlen dobogós játékosa, Vander futott be. Ezzel elég csúnyán beelőzte a VB-t megjárt és ötödik helyen álló Jesizt.

Így állnak tehát a szavazások, de még nem késő ezeken változtatni és például Vizicsacsinak összehozni az első helyet. Ne legyetek tehát ti sem rest, adjátok le voksotokat, mindössze annyi a dolgotok, hogy belépjetek a LoL-os fiókotokkal és párat kattintsatok.

A szavazáshoz szükséges linket pedig erre a mondatra kattintva tudjátok elérni!

Jó szavazást mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.