Mától elérhető a Twitch Prime mellé járó Golden Classic kártyacsomag

Mától elérhető a Twitch Prime mellé járó Golden Classic kártyacsomag

A promóció ma kezdődik és január 8-án ér majd véget. Lássuk, hogy lehet megszerezni a pakkot, aminek a kibontásakor Hearth szívrohamot fog kapni.

Pár héttel ezelőtt röppent fel a hír, hogy abban az esetben, ha valaki rendelkezik Twitch Prime fiókkal, akkor novemberben egy exkluzív nyalánkság landolhat a Hearthstone fiókunkban, egy Golden kártyacsomag. Erről annyit kell tudni, hogy Classic pakk lesz és benne csak és kizárólag arany kártyák lapulnak majd benne.

A kérdés pedig most az, hogyan is lehet megszerezni. Erre két válasz van, az egyikért fizetni kell, a másik ingyenes, de csak egyszer.

  • A fizetős válasz, hogy legyen egy Twitch Prime előfizetésed. Ezt alapból is tudom ajánlani, hiszen sok játékban esetében kaphattok ingyen cuccokat, mint például a Heroes of the Storm, az Overwatch, a Warframe és még sokan mások. Ezen kívül pedig lesz egy ingyen sub lehetőségetek minden hónapban, amit el lehet lőni a kedvenc streameretek csatornáján. Szóval, ha most van olyan, aki miatt kifizetitek az 5 dollárt, akkor onnan már nem nagy ugrás a Twitch Prime.
  • Az ingyenes verzió más tészta és nagyon limitált. A következő linken elindíthattok egy ingyenes 7 napos próba verziót, ha minden igaz akkor a promóció ideje alatt így is megkaphatjátok a kódot, amivel le lehet hívni az arany csomagot. Itt figyeljetek arra, hogy a Twitch fiókotokat össze kell kötni a HS-el (az összekötést, akkor is meg kell csinálni, ha fizettek érte), ami annyit jelent, hogy nem lehet végtelen mennyiségű kamu felhasználóval, végtelen mennyiségű pakkot kipattintani. Ezen kívül pedig, ha egyszer aktiváljátok a Prime Trialt, akkor többet nem lehet, szóval csak megfontoltan.

Persze az indulás hatására egyből elindult egy beszélgetés az egésszel kapcsolatban, ami persze arra hegyeződött ki, hogy mégis hogyan lehetne kényszeríteni a paklit, hogy legendary-t dobjon, teszem azt a Pity Timer kihasználásával. Nos, erre van egy szomorú válaszunk, mert sajnos nem lehet. Van egy apró betűs rész, amin a legtöbb játékos szeme átsiklott.

"A promóció azon régiókban elérhető, ahol van Twitch Prime. Hogy valaki kódot kaphasson, rendelkeznie kell Hearthstone fiókkal. Az Arany Csomagban Calssic lapok vannak. Ezen csomagokra érvényesül az alapvető új szabály, miszerint nem lehet benne duplikált legendary kártya, de ezen kívül minden más Common, Rare, Epic és Legendary lap nyitási esélyt befolyásoló tényezőtől független. Minden Blizzard fiók csak egy kódot használhat fel."

Ez tehát annyit jelent, hogy nem lehet dédelgetni a paklit, amíg egyszer eljön az a pont, amikor kinyitottunk 39 csomagot narancssárga lap nélkül és tuti, hogy a következőben ott lesz majd. Sajnos ezek a szabályok erre nem vonatkoznak.

Egy kis plusz információ, hogy ha van annyi türelmetek, hogy a Trial indításával vártok januárig, akkor a Golden csomag mellé két ingyenes csomagot is kaphattok a Twitch Prime oldal szerint.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!