Tarik is beleszaladt a CSGO legnagyobb bugjába - VIDEÓ

Tarik is beleszaladt a CSGO legnagyobb bugjába - VIDEÓ

Komolyan kellene ezzel kezdenie valamit a Valve-nak, ugyanis ez így nagyon nincs rendben.

Azt eddig is tudtuk, hogy a hitbox kiválóan működik. Már nem egyszer beszámoltunk róla, hogy sok nehézséget okoz. Ugyan a Valve már foglalkozott vele, de ez nem tűnik elégnek, hiszen még mindig előfordulnak óriási hibák.

VIDEÓ: Kösz hitbox, ha a One Tap nem adja, majd akkor 7-ből!

Ha a hitboxról van szó, mindenkinek egyből az jut eszébe, hogy mennyire jól működik. Ja nem.

Mint például az alábbi, amikor Tarik éppen ESEA-zik a barátaival. 2-5-ös állásnál 1v3 szituációban találja magát, viszont meghallja, hogy az ellenfél nekiállt felszedni a bombát, ezért úgy dönt, hogy megpróbálja lelőni. Ha megtudta volna ölni, akkor a kört is megnyerte volna, ugyanis robbant volna a C4. Ennek az egész stratégiának egyetlen egy dolog tett keresztbe: HITBOX. A videón jól látható, hogy az AWP-vel szinte telibe lövi az ellenfelét, az viszont nem nagyon hal meg. Tarik reakciója elárul mindent, viszont teljesen érthető is.

Kíváncsi vagyok rá, hogy a Valve mennyit dolgozik ezen a háttérben és ha esetleg csinálnak is valamit, akkor annak mikor eredménye lesz. Ugyan ez az eset nem egy nagyobb versenyen történt meg, de bármikor benne van a pakliban, hogy ehhez hasonló előforduljon. Az ilyen dolgokat viszont ki kellene küszöbölni, ugyanis ez nem gondolnám, hogy sok játékosnak bejön.

Reméljük mihamarabb lép ezzel kapcsolatban a fejlesztő gárda. Veletek történt már ehhez hasonló?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!