Érkezik a SEC hatodik szezonja!

Érkezik a SEC hatodik szezonja!

Idén egy új játékban is bizonyíthatnak a legjobbak, nem is kevés pénzért!

Folytatódik az ESL sorozata, immáron a hatodik szezon veszi majd kezdetét. Viszont idén már a Hearthstone is helyet kapott a játékok listáján, míg tavaly csak a CSGO-é és a LOL-é volt a főszerep.

5. szezonját kezdi meg idén az ESL SEC kupasorozat

Aioween | 17/03/27 14:00 Ötödik alkalommal indul el idén a már ismert ESL SEC kupasorozat League of Legends és Counter-Strike: Global Offensive játékokban, ezúttal Bulgáriában. Június 24-én kezdődik az ötödik SEC (Shoutheast European Championship) kupasorozat az ESL szervezésében. A két legnagyobb esport játék fogja magát képviseltetni rajta, vagyis a CS:GO és a League of Legends.

Az előző szezonban sajnos nem láthattunk magyar csodatételt, reméljük ez a hatodikban már egy kicsit másképp lesz. Természetesen idén is azok a csapatok/játékosok nevezhetnek, akik Délkelet-Európában vagy az adriai régióban tartózkodnak. 

Régiók:

  • Bulgária
  • Magyarország

Kevert régiók:

  • Görögország & Ciprus
  • Románia & Moldova
  • Adria (Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia és Hercegovina, Montenegró, Macedónia, Albánia)

A lebonyolítás hasonló lesz, mint a korábbi szezonokban. Lesz 4 online kvalifikáció, ahonnan belehet jutni az alapszakaszba. Minden játékból négy kvalifikációt rendeznek, ahonnan csak a győztes jut be, ugyanis 4 csapatot már alapból meghívnak. Ezeknek a kiléte egyenlőre még ismeretlen. Természetesen lesz majd Wild Card selejtező is és az elmaradhatatlan élő döntő. Jelenleg még nem tudni, hogy melyik városban rendezik majd ezt meg.

A selejtezők ezen, valamint a jövőhétvégén kerülnek majd megrendezésre. Az első selejtezőre ezeken a linkeken keresztül tudtok jelentkezni: HS, LoL, CS:GOHa esetleg a többi kvalira is kíváncsiak vagytok akkor a SEC oldalán minden fontos információt megtaláltok. 

Idén sem kevés pénzért megy a versengés, ugyanis a három játék összdíjazása 11 ezer euró, ami kb. 3 és fél millió Ft. LoL-ban és CS-ben 5 ezer euró kerül szétosztásra, míg HS-ben ezer euró. A kártyajátékban csak az első két helyezettet díjazzák, a győztes 700, míg a második helyezett 300 euróval lesz gazdagabb. A két főjátékban pedig 2500 a győztesé, a második 1500 eurót kap, a harmadik 600-at, míg a negyedik helyezett 400 eurót. 

Ne habozzatok srácok, próbáljatok szerencsét és jussatok be ti is az alapszakaszba! Igyekszünk a lehető leggyorsabban a lehető legpontosabb információkat elhozni nektek a versenyről! ;)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.