Egy új FUT csapat menedzser alkalmazás, ami még a piacot is figyeli

Egy új FUT csapat menedzser alkalmazás, ami még a piacot is figyeli

Többet nem adunk el áron alul játékost. Néhány kattintással minden információt megtudhatunk a klubunkról és a piac helyzetéről.

Az Ultimate Team kezelése és menedzselése a FIFA18-ban egy idő után túlterhelő és fáradalmas munka lehet. Ahogy egyre több játékosunk lesz, könnyű elsiklani bizonyos profitok felett. A Futbin új eszközt talált ki, hogy megkönnyítse az életünket, és a lehető legpraktikusabban kezelhessük csapatunkat.

A hétvégén a fejlesztőgárda egy új klub import böngészőkiegészítőt hozott össze, melybe belepakolva a teamünket láthatjuk az összes futballistánkat és a hozzájuk tartozó részletes statisztikákat, valamint a piaci értékeiket is.

Így néz ki:

Ezzel az eszközzel egyből azonosíthatjuk azokat a játékosokat, kiket jó haszonnal el tudnánk sózni. Ez akkor nagyon hasznos, ha sok bronz és ezüst kártya van a tarsolyunkban. Ezeken általában 200 coinért adunk túl, miközben sokkal többet is kereshetnénk rajtuk. Azt is elmondja nekünk a program, hogy milyen a kereslet a piacon.

A nyereséget termelő drágakövek mellett, a legjobb góllövőinket, a csapatunk összértékét és további hasznos infókat is kiír az alkalmazás. Mindössze annyi a teendőnk, hogy a Chrome böngészőben bővítményként hozzáadjuk a Futbin alkotását, de ne feledkezzünk meg arról, hogy felhasználói fiók szükséges a használatához.

Itt megtaláljátok a segédeszközt!

Ezzel az újdonsággal könnyebb és élvezhetőbb lesz kalandozásunk a FIFA18 Ultimate Team világában.

Ti használnátok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!