Rúnatár: Fagyasztó Gnar

Rúnatár: Fagyasztó Gnar

A kis szőrmók képes fagyos hangulatot teremteni az Idézők Szurdokában, nézd meg hogyan!

Amikor a kis szőrmóknak rossz napja van, ezzel a rúna oldallal elég fagyos hangulatot tud generálni az Idézők Szurdokában. A Fagyasztó Gnar becenévre hallgat, nézzük hát részletesebben miért, kezdve a rúnaoldal felépítésével.

A Fagyos erősítésnek köszönhetően az alaptámadásainkkal képesek vagyunk ellenfeleink lassítására, Jégkalapács vásárlása nélkül. Csapatharcok során egy Randuin további fagyos hangulatot kelthet. A Tökéletes időzítésnek köszönhetően alacsonyabb áron szerezhetjük be bármelyik tárgyat, amelyikhez Stopperóra szükséges, vagy akár baitelhetjük ellenfeleinket, amikor a torony alatt próbálnak minket megenni. Természetesen a korábbi vásárlásban a Jövendőpiac is segítségünkre van, melynek segítségével hitelre is vehetünk tárgyakat. A Megközelítési sebességnek köszönhetően pedig gyorsabban mozgunk olyan szövetséges vagy ellenfelek felé, akik mozgáskorlátozás hatása alatt állnak.

Rúnatár: Turbo Nasus

A Turbo Nasus a nyolcadik szezon farming szimulátora.

A Lendület rúnának köszönhetően +4% mozgási sebességgel rendelkezünk, aminek köszönhetően adaptív sebzést, vagy varázserőt kapunk a mozgási sebességünk alapján.

A fentebb leírtakhoz videót itt találtok:

Ezekkel az eszközökkel már nem olyan nehéz egy igazán félelmetes Gnart összehozni, főleg, hogy a mikulás, vagyis a fontosabb tárgyak és hatások korábban jönnek idén.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.