Megérkezett minden információ az oaklandi PUBG versenyről

Megérkezett minden információ az oaklandi PUBG versenyről

Most már hivatalosan is tudjuk, hogy kik, mikor és mennyiért harcolnak Erangel szigetén.

Jövő hét szombaton, azaz november 18-án elindul a várva várt IEM Oakland, ahol a CS mellett PUBG is rendez versenyt. A szokásos drámai és izgalmas meccsek közben érdemes a közvetítésre odafigyelni abból a szempontból is, hogy az ESL csapata mennyire tudja nézhetővé tenni a versenyt, és mennyi technikai problémát kell gyorsan megoldaniuk. 80 játékos utazik Oaklandbe, ahol itteni idő szerint délután 19:00 órakor indul a megnyitó, és ezek után 4 meccset fognak lejátszani egészen éjjel 2 óráig. 19-én ugyanez a terv, csak a győztes ceremónia miatt ott valószínűleg 3-ig is elhúzódhat az esemény.

Az összdíjazás 200 ezer dollár, amit a következő húsz csapat nyerhet meg.

Az új csapatok mellett érdemes lesz odafigyelni az előző győztes Luminosityra, akik Ninja vezetésével akár megint a csúcsra törhetnek Oaklandben. Következő esélyesünk a TSM, akik a Gamescomon remekül teljesítettek, csak a szerencsétlenségükön múlott, hogy nem értek el komolyabb eredményt. Két amerikai négyest kell szem előtt tartanunk még, név szerint a Liquid és a Cloud9, akik gőzerővel készültek a PUBG első komoly versenyére is. A Cloud9 csapatából átvándorolt két játékos a NiP-be, így rájuk is érdemes lesz figyelni.

Ennél komolyabb esélylatolgatásnak maximum az első nap után van értelme, hiszen a mezőnyről keveset tudunk, és a kvalifikációk is egész kiegyenlítettnek tűntek. Végezetül nincs más hátra, mint 18-án beülni a stream elé és reménykedni, hogy a technika ördöge, vagy az observerek nem szólnak bele az izgalmasnak ígérkező versenybe.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Ha szeretnél egy igazán jó PUBG közösségbe tartozni, akkor ezt a csoportot ajánljuk: PUBG - Hungary

Kövess Minket!