Ma kiderül, hogy megismétlődik-e a tavalyi ROG MEB döntő

Ma kiderül, hogy megismétlődik-e a tavalyi ROG MEB döntő

Érkezik az utolsó elődöntő.

Múlthéten a THR 3-0-ra elkaszálta a RIFT Esports csapatát, így az ő részvételük a ROG Magyar Elit Bajnokság döntőjében már garantált, ezzel esélyük nyílt arra, hogy megvédjék címüket.

Majd egy év után újra ROG MEB döntőben a THR

Aioween | 17/11/06 11:32 Miután véget ért az alapszakasz, kiderült mely csapatok jutnak tovább a rájátszásba, illetve lesznek itt jövőre is, valamint az is, hogy kik azok akiktől búcsúzunk. Az utolsó alapszakaszbeli mérkőzéseket október 22-én játszották le, igaz abból két összecsapásnak már nem volt tétje, mivel a helyezések már nagyjából véglegesen beálltak.

A másik hely azonban még kiadó, ugyanis a WiLD.Coolermaster a Team Plague gárdájával vasárnap délután fogja megvívni a mindent eldöntő mérkőzést. 

A WiLD egy nagyon magabiztos alapszakaszt tudhat maga mögött, az érvénytelenített RIFT elleni mérkőzést leszámítva, nem kaptak ki egyszer sem, döntetlenből is csak egy van nekik, tehát hivatalosan veretlenül, első helyen jutottak be az elődöntőkbe. Ezzel szemben a Team Plague-nek már jóval rögösebb volt az útja, sokáig kieső helyen álltak, ám a kellő időben összeszedték magukat, és behúztak egy 2-0-t mind a WSE, mind az Afterglow csapata ellen, akiknek így távozniuk is kellett a ligából. Hogy mi lesz a meccs végkifejlete, korántsem olyan egyértelmű. Elsőre valószínűleg sokan rávágják, hogy "sima WiLD győzelem", de ahogy a mellékelt ábra is mutatja; a pestisnek bizony nagy ereje van.

Egyébként a jegyek a döntőre már megvásárolhatóak, minden szükséges információt itt megtaláltok.

Tehát ma délután 17:00 -> Magyar LoLTV Twitch csatorna -> ROG Magyar Elit Bajnokság -> Vadak a pestis hírnökei ellen.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!