Lezárult az idei All Star gála szavazása, mutatjuk az eredményeket

Lezárult az idei All Star gála szavazása, mutatjuk az eredményeket

Elég erős gárda állt össze EU-ban.

Csacsink sajnos ez alkalommal csak a második helyet érte el, ám nem volt egyszerű dolga a Fnatic felső ösvényes játékosával szemben. Lássuk a győzteseket!

10.000 $-os versenysorozatot indít Tyler1

Aioween | 17/11/10 11:32 Tyler1 a LoL közösség egyik nagyon megosztó tagja, akinél felreppent a hír, hogy esetleg jövőre leszedik a tiltását. Addig is viszont semmi sem állíthatja meg abban, hogy egy újabb Tyler1 kupát indítson. Idén ősszel egy új bajnokság veszi kezdetét, aminek ezúttal semmi köze nem lesz a Riot Games-hez.

Mint ahogy írtam, a felső ösvény első helyét végül sOAZ, a Fnatic játékosa kaparintotta meg magának. Nem is olyan meglepő mindez, hiszen az alatt a rengeteg év alatt, amit már az e-sport világában eltöltött, igencsak nagy számú rajongótábora alakult ki. Ez lesz a harmadik All Star gálája.

A dzsungelt a lengyelek nagy kedvence, Jankos hódította meg. A lassan 5 éve pályán lévő játékos tavaly is a szavazás nyertese lett, így ez már a második All Star szereplése lesz.

A középső ösvényen Európát a Misfits játékosa, az ex unikoris PowerOfEvil fogja képviselni. A fiatal, ám már annál többet megélt tehetség először nyerte el a közönség bizalmát erre az eseményre, kíváncsi vagyok hogyan fog teljesíteni. Ha csapatával tudja hozni a vb-n nyújtott teljesítményt, akár bármi megtörténhet.

A lövész szerepe szinte egy percig sem volt kérdés, Európa nagyágyúja, Rekkles 2015 óta folyamatos szereplője az eseménynek. Alighanem az egyik legerősebb énmárkával rendelkező játékos a régióban, így nem is meglepő, hogy három év alatt megcsinálta a mesterhármast.

Rekkles maga mellé a Misfits import játékosát, IgNart kapja majd, aki tavaly nyáron érkezett Európába, hogy maradandót alkosson. A 21 éves játékos Misfits-es kalandjai előtt Koreában játszott, többek között a KT Rolster színeiben is.

Meg kell mondani, egy elég erős kompozíció ez így. Potenciál van bennük bőven, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak majd összehozni. Érdekességként kiemelném, hogy a Misfits játékosai az összes szerepkörben dobogós helyet értek el a szavazás során. A felső ösvényen Alphari harmadik helyezett lett, míg dzsungelben Maxlore második, miden ugye PoE nyert, alsó ösvényen pedig Hans Sama szintén az ezüst érmet gyűjtötte be, míg IgNar szintén utazhat a rendezvényre. A Misfits népszerűsége eddig is jelentős volt, ám a világbajnokságon nyújtott teljesítményük rádobott erre még egy lapáttal.

Megnéztük azért a többi régiót is, rájuk csak felsorolás szintjén térnénk ki.

NA LCS: TSM Hauntzer, P1 Mikeyoung, TSM Bjergsen, C9 Sneaky, CLG Aphromoo

LPL: WE 957, RNG mlxg, WE Xiye, RNG Uzi, EDG Meiko

LCK: SSG CuVee, SSG Ambition, SKT Faker, LZ Pray, LZ Gorilla

LMS: AHQ Ziv, FW Karsa, JT Fofo, JT Bebe, FW Swordart

Mit szóltok az eredményekhez? Elégedettek vagytok az európai delegációjával?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.