Hirdetés

Sok mindent láttam már az évek során, de ilyen Galio E-t még soha -videó

Lassan hat éve játszom és ez alatt sok mindent láttam már, de ilyen stílusos Jinx ulti kikerülést még nem.

Hirdetés

A League of Legends egy gyönyörű játék. Sokszor kiégünk rajta, megutáljuk, haragszunk rá egy-egy patch után, de aztán látunk valamit, amit előtte soha és hirtelen rádöbbenünk, hogy mennyi lehetőség is rejlik benne. Valahogy így jártam én is a mai napon, amikor ezt a videót megláttam. Rengeteg one shot montázst és legalább ennyi menekülős montázst is láttam már az évek során, de azt hiszen nem túlzok, mikor azt mondom, hogy ilyet még nem!

Megéri akár öt Black Cleavert is venni egy új rúna miatt!

Aioween | 17/11/14 10:25 Van most egy rúna, ami miatt akár öt darab Black Cleavert is megéri megvenni egy-egy karakterre. Máris mutatjuk, hogy miért! Várható volt, hogy egy teljesen új rendszer megjelenésével, amiben 60 rúna található, lesznek hibák, illetve kiskapuk.

A Galio E visszaugrási animációját olyan formában nem láttam alkalmazni, hogy azzal kerüljenek ki egy skillshotot, ezúttal egy Jinx ultit. Az eredmény pedig:


Stílus, lazaság és valószínűsíthetően 0% tudatosság. Ha őszinték akarunk lenni, jó eséllyel inkább a Cassiopeia-tól szeretett volna menekülni, de ettől függetlenül ez is ér, hiszen az öngól is számít, hiába nem tudatos.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?