Ezzel a játékmóddal biztos lesz pár vicces pillanat, de teljesen megéri!

Ezzel a játékmóddal biztos lesz pár vicces pillanat, de teljesen megéri!

Egy nagyon mókás játékmódot talált ki egy redditező, teljesen ártalmatlan, szinte biztos win, és még jókat is fogsz nevetni közben. Elsőre kissé trollkodásnak tűnhet, de kétlem, hogy bárki jelentene ezért, főleg, hogy bot game kell hozzá.

Egy kreatív redditező egy nagyon mókás játékmódot talált ki, amihez nem is kell annyira sok minden. Amire mindenképpen szükségünk lesz, az három elvetemült barát, akik hajlandóak ebben az őrültségben részt venni. Ha ez megvan, máris mehet a meccskeresés, arra figyeljünk, hogy A.I. (M.I.), vagyis botok ellen menjünk. Ha már egy kicsit is tapasztaltabbak vagyunk, simán mehet az Intermediate szint is, mivel ők sem jelentenek nagy kihívást, a legtöbb tapasztalt játékos akár 1 v 5-ben is könnyen leveri őket egy jól scalelő hőssel.

A Riot megmutatta miként is hozzák létre a játékon belüli hanghatásokat

A League of Legends tele van érdekes hangokkal. Ezeket nem feltétlenül csak számítógépek segítségével hozzák létre, sok esetben szokatlan tárgyakat használnak fel megalkotásukhoz.

A játékmód neve "My Lord!", vagyis "Uram!", és a lényege pedig a következő: beléptek négyen botok elleni meccskeresésbe, amint sikerült mérkőzést találni, az ötödik ember, aki nincs veletek lesz a mindenható uratok. Ezt ki is kell kiáltani a chatben, hogy tudja mi vár rá. Ő lesz a vezető és az etalon is egyben a mérkőzés során. Ugyanazokat az idézői képességeket kell hoznotok mindannyian, amivel ő rendelkezik. Ha neki a D-n van a Flash-e, akkor neked is ott lesz. Emellett ugyanarra az ösvényre kell menni, amire ő megy, és segíteni bármiben, amiben csak tudjátok.

A ti életetek mit sem ér a vezető mellett, ezért ha bajban van, mindent meg kell tennetek, hogy életben tartsátok, akár a saját életetek árán is. Amennyire lehet, másoljátok le minden egyes mozdulatát, ha hazamegy, ti is hazamentek. Karaktertől függetlenül ugyanazokat a tárgyakat kell venni, amit ő is, ha pedig nincs elég pénzed arra, amit ő vett, szégyelld el magad és áldozd életed érte, hogy lássa mennyire hű alattvalója vagy. Sosem szabad a vezetőt flamelni, szidni, vagy kritizálni, mindig dicsérni és bátorítani kell őt, ha ő Flash-el, akkor neked is kötelességed ezt megtenni, ha netán egy tárgyat használ, mondjuk Zhonyat, akkor te is elhasználod.

Minden csatába kérdés nélkül követed, és bármit megteszel a győzelem érdekében. Nem hagyhatjátok magára, ha ösvényt váltana, mentek vele ti is, legyen az bármelyik ösvény, vagy a dzsungel, esetleg egy sárkány, vagy Baron. Ez persze egy poén játékmód, nem szabad túl komolyan venni, és ezért is javasoljuk, hogy csak botok ellen próbáljátok ki. Egyrészt ha netán vereséggel járunk, ott túl sokat nem bukunk, de jobb eséllyel így is győzelem lesz a vége, és senkinek nincs oka kiakadni. Szintén nem árt TS-t, Discordot, vagy valamilyen más beszélgető programot használni, így sokkal viccesebb lesz az egész.

Jó szórakozást –és persze szolgálást– kívánunk hozzá!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!