Komolyan gondolja a versenyzést a MANS NOT HOT

Komolyan gondolja a versenyzést a MANS NOT HOT

Mixként óriásit taroltak a DH Winter kvalifikációján, mostantól viszont teljesértékű csapatként szeretnék folytatni.

A MANS NOT HOT nevű mix neve nem sok embernek lehet ismerős, akinek mégis, annak segítünk, hogy honnan: ők lettek a DreamHack Winter zárt európai kvalifikációjának 3-4. helyezettjei, de ne szaladjunk ennyire előre.

A csapat csak egy szimpla mixnek indult, ami a nemzetiségek tekintetében elég színesre sikeredett. Ott van két dán, az ex-Dignitas játékos Jesper "TENZKI" Plougmann és Asger "AcilioN" Larsen, a litvánokat is ketten képviselik: Nikolaj "kalinka" Rysakov (ő stand-in-ként játszott a Na`Vi-ban nemrég) és a mindössze 16 éves Rokas "EspiranTo" Milasauskas, míg a csapat ötödikje a szerb Nemanja "nexa" Isaković (ő a Renegades tagja volt).

El is indultak a DreamHack Winter 2017 európai online kvalifikációján, ahol nagy meglepetésre az első nyolcban végeztek, ezzel pedig bekerültek a zárt kvalifikációra. Itt nem állt meg a történet, hiszen az első körben elverték a Vega Squadront 2:0 arányban, majd a SuperJymy csapatát is hasonló sorsra juttatták. Az elődöntőben megkapták a török Space Soldiers-t, velük viszont nem is bírtak, így a 3-4. helyen végeztek a kvalifikáción, ezzel megelőzve rengeteg ”hagyományos” csapatot, olyan neveket, mint a HR, a FlipSid3, vagy az LDLC.

A siker viszont úgy látszik, hogy maradásra bírta a játékosokat, így mostantól hivatalosan is együtt folytatják, így a jövőben valószínűleg sok helyen látni fogjuk a nevüket -már ha egy szervezet nem karolja fel őket.

A csapat így nyilatkozott a HLTV.org-nak:

"Örömmel jelenthetjük be, hogy közösen létrehoztuk ezt a csapatot."

"Már két hete együtt gyakorlunk, és rengeteget javult ezalatt. Mindenki nagyon motivált és kész arra, hogy megmutassa a benne rejlő potenciált."

"Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy képesek vagyunk feljebb jutni a ranglistán, és remélhetőleg hamarosan már a top 30-ban láthattok minket."

Sok sikert kívánunk az ötösnek és reméljük, hogy azért néhány verseny erejéig viszontláthatjuk ezt a csapatnevet is.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kép: HLTV

Kövess Minket!