Videó: Így kell igényesen leace-elni s1mple módra

Videó: Így kell igényesen leace-elni s1mple módra

A fiatal ukrán a BIG elleni meccsen mutatta meg újra, hogy miért számít a CS-világ egyik legjobbjának.

Aleksandr "s1mple" Kostyliev kétségkívül a kompetitív CS egyik legjobbja -még ha a csapatával elért eredmények nem is ezt bizonyítják. Sok mindenkire rá lehet fogni a Na`Vi gyenge szereplését, -egyedül s1mple-re (és a friss electronic-ra) nem.

Most újra bebizonyította, hogy miért a Na`Vi húzóembere: a BIG elleni meccsen teljesen elegánsan lőtt egy ötöst.

A WCA európai kvalifikációjának a bronzmeccsén járunk, ahol épp a Natus Vincere és a német BIG küzd meg egymással már a második pályán, Overpasson. Hosszabbítás van, az állás pedig 16:15 az ukrán-orosz ötös javára.

S1mple elrontja az első lövését AWP-vel, majd felveszi a földön heverő M4-et, és akcióba lendül: lelövi az ajtó előtt álló LEGIJA-t, majd elkezd kerülni a három, hosszún helyezkedő játékos mögé. Meg is érkezik, begyűjti a három fraget, majd a szintén mögé érkező nex-et is lelövi, ezzel egy 5k-t szerezve.

A pályát végül meg is nyerték 19:15-re, viszont a döntő pályán, Trainen már elvéreztek 16:13 arányban, így a német csapat szerezte meg a kvalifikáció harmadik helyét, és az ezzel járó 4390 dollárt, míg a Natus Vincere csapatának ”mindössze” 2195 dollár jutott.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

(Fotó: HLTV)

Kövess Minket!