Szórakoztató paklik, hogy ne unatkozzatok a Kobolds and Catacombs érkezéséig

Szórakoztató paklik, hogy ne unatkozzatok a Kobolds and Catacombs érkezéséig

Ha meguntátok az aktuális metát és már csak funolni akartok a következő kiegészítő érkezéséig, érdemes kipróbálnotok ezeket az összeállításokat. 

A BlizzConon bejelentett Kobolds and Catacombs kiegészítő megjelenéséig még hosszú hetek vannak hátra, és tisztában vagyunk vele, hogy sokan unják már a Knights of the Frozen Throne metáját. Emiatt rendszeresen ajánlunk nektek egyedi paklikat, legutóbb például egy Canibal Zoo Warlock listát mutattunk be nektek Chumptól; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Canibal Zoo Warlock pakli bemutató

Ha még csak ismerkedtek a Class összeállításaival, ezt az olcsó listát nektek találták ki.

Körbenézve az interneten, a nemzetközi Hearthstone közösség is kicsit megfáradtnak tűnik, rengeteg játékosnak elege van a meta rabszolgaságból. Szerencsére vannak olyanok, akik nem állnak be a sorba, és inkább arra mennek rá, hogy szórakoztató paklikat kreáljanak vagy gyűjtsenek össze. Nemrég például egy Kloggs nevű játékos tette közzé kedvenc fun összeállításait, amik reményei szerint üde színfoltot visznek a játékosok szürke hétköznapjaiba. Lássuk is a paklikat!

C'Thun Quest Warrior

Annak ellenére, hogy a C'Thun paklik manapság ritkaság számba mennek, a mechanika még mindig elég szórakoztató lehet a játékosok számára. Ugyanez érvényes a Journey to Un'Goro-ban érkezett Quest Taunt Warriorra is, viszont a kettőt kombinálva ha nem is egy metabreaker, de egy mindenféleképpen fun összeállítást kapunk. 
Kód: AAECAYwWCvwE2KwCya8Cy68CubICm8IC08MC38QCoscCyccCCkuRA6IEkQb/B/sMgq0Ck60C8a8CrrACAA==

HyseriA Hadronox Taunt Druid-ja

Ha emlékeztek még, a Frozen Throne-ban Malfurion the Pestilent mellett a másik Legendary Druid kártya Hadronox volt, ami Deathrattle képességével megidézi az eddig elpusztult Taunt lényeinket. Ár/érték arányának köszönhetően a lap eddig leginkább csak mémnek számított, és még a Jade, vagy BIG Druid-ban sem nagyon találkoztunk vele. HysteriA viszont nemrég újragondolta a kártya lehetőségeit, és megszületett a köré épült összeállítás, amit akcióban az alábbi videóban tekinthettek meg. 
Kód: AAECAZICCooB6QGuqwK5sgKptAKgzQKHzgLCzgKZ0wKv0wIKQF+0BcQG5Ai+rgL5wALKwwLJxwKO0AIA

Brian Kibler Highlander Control Mage-e

A népszerű mesekártyás egy Toast elleni videóban prezentálta a közösség számára az összeállítást, amiben tulajdonképpen minden van, Medivh-től kezdve egészen Frost Lich Jaina-ig. 
Kód: AAECAf0EHk1xigHAAbsCiwOVA8kDqwTFBMsE7QSWBe0F7AeBsgKjtgLXtgKhtwLpugLYuwKwvAL9vQLBwQLkwgLKwwKYxAKWxwKb0wKk5wIAAA==

Chump Keleseth Highlander Priest-je

Chump egyedi paklijairól mostanában írtunk nektek már párszor, és a Top100 képes Keleseth Highlander Priest-je Kloggs figyelmét sem kerülte el. A játékos persze ezt az összeállítást is kifejtette YouTube csatornáján, ha felkeltette a figyelmeteket, az alábbi videóban tudjátok bővebben megnézni, hogy miről is van szó. 
Kód: AAECAa0GHu0BkALcAqQD5QSoBYoG4gflB40I8gz3DJK0AoO7ArW7Arq7Ati7AvC7ApG8AqW9AuG/AtnBAq/CAuvCAsrDAprLAsrLAqbOApDTApziAgAA

Renounce Warlock

A Renounce Darkness kártya Yogg-Saron mellett az RNG egyik koronázatlan királya, és rengeteg vicces szituációba keveredhettek vele. A stratégia nagyon egyszerű ezzel a paklival, negyedik körben rakjátok ki Barnes-t, aki megidézi majd Y'Shaarj-t, ez után pedig jöhet a Renounce Darkness és a szerencsefaktor. 
Kód: AAECAf0GBNsGqKsChbgCj8cCDReSB5cHtgfECMwItqwCuKwCvawCxbwC/b8C58sCos0CAA==

Ezek lettek volna tehát Kloggs listájának leginkább szórakoztató paklijai, reméljük, tetszett a válogatás és ha szeretnétek még ilyet, kövessétek az Esport1 oldalát. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!