Ha Sylvanas és Ragnaros még Standard-ban lenne, milyen paklikban szerepelnének?

Ha Sylvanas és Ragnaros még Standard-ban lenne, milyen paklikban szerepelnének?

A kérdést egy kíváncsi játékos tette fel, a közösség pedig jónéhány lehetőséget felhozott. 

Idén tavasszal a Hearthstone új időszámításba lépett a Mamut évének kezdetével és a Blackrock Mountain, a The Grand Tournament, továbbá a League of Explorers kiegészítők a Wild formátumba kerültek. A stúdió viszont ennél nem állt meg, és bevezetett egy új kategóriát Hall of Fame néven, ahová a fejlesztők azokat a Classic kártyákat rakták, amik véleményük alapján túlságosan meghatározó szerepet töltenek be a Standard formátumban. A közösséget eléggé megosztotta ez a lépés és annak ellenére, hogy a stúdió kellő Dust mennyiséggel kompenzálta a ConcealIce LancePower OverwhelmingAzure DrakeRagnaros the Firelord és Sylvanas Windrunner lapok tulajdonosait, sokan abszolút nem értettek egyet a döntéssel és a mai napig visszasírják őket. Nemrég például egy dingobabybaby nevű játékos hozta fel a témát a nemzetközi közösségben, és arra volt kíváncsi, hogy ha Ragnaros és Sylvanas még a Standard módban lenne, milyen paklikban kapnának helyet a jelenlegi metában? 

A játékosok ugrottak is a témára és a legtöbben Ragnaros-t a manapság népszerű BIG Druidban látnák szívesen, ami a Vicious Sindycate aktuális metajelenése szerint jelenleg Tier1-nek számít 52.79%-os győzelmi arányával. Példának most Dog BIG Ramp változatát hoztuk, ugyanis a profi játékos ezzel egészen Top50-ig jutott. Mivel az összeállítás bővelkedik a nagy és drága Legendary kártyákban, ezért Ragnaros is tökéletesen beleillene, akár egy Primordial Drake vagy a Lich King helyére. 
hs bigdruid dog
A Druid mellett sokan a BIG Priestet jelölték meg, ami jelenleg Tier3-nak számít, 50.18%-os győzelmi arányának köszönhetően. Justsayian Legend1 listájából kiindulva Ragna itt is leginkább a Lich Kinget tudná helyettesíteni, vagy egy Obsidian Statue-t. 
hy blizzard bigpriest
Sylvanas-szal kapcsolatban már nem voltak ennyire egyhangúak a javaslatok, vannak játékosok, akik ugyanúgy beleraknák a már említett BIG Priestbe és Druidba, míg mások inkább csak N'Zoth paklikban látnák szívesen. Abban viszont mindenki egyetért, hogy a Banshee Queen tökéletes kombináció lehet egy Bonemare-rel, főleg ha a két kártyát sikerül egymás után, a 6. és 7. körökben kijátszani. Néhányan kicsit tovább gondolták mindezt, és arra jutottak, hogy az 5-6-7-8. körökben a Cobalt Scalebane-Sylvanas-Bonemare-Ragnaros kvartett verhetetlen lehet, feltéve ha az RNG istenei is a játékos mellett állnak. 

Ti mit gondoltok egyébként? Ha visszakerülne ez a két Legendary kártya, milyen paklikban szerepelnének leginkább? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!