Majdnem pontosan egy éve nyert utoljára nagyobb LAN-t a NiP

Majdnem pontosan egy éve nyert utoljára nagyobb LAN-t a NiP

Hármat tippelhettek, hogy melyik városban győztek legutóbb a ninják.

Az előző év nem volt felhőtlen a svéd csapat számára. Nem csak az eredmények nem jöttek, de végül egyik veteránjuktól, Fribergtől is meg kellett válniuk, aki végül a büdzsé all-star csapatban, az OpTicban találta meg a számításait. Fribergnek még egy utolsó jó élménye lehetett a NiPpel, hiszen 2016 november 20-án, a papírformát felborítva sikerült megnyerniük az IEM Oakland-et pont az ellen az SK ellen, akikkel ma fognak összecsapni ugyanott, ám ezúttal a döntőbe jutásért.

A 2016-os IEM Oakland után a NiP összesen egy LAN-t tudott megnyerni ebben az évben, a Dreamhack Valenciat, ahol olyan neves ellenfelekkel kellet megküzdeniük, mint a Misfits, a Red Reserved, vagy a KPI Gaming, szóval nem volt túl komoly a felhozatal. Most viszont REZ és Draken mutathatja meg, hogy milyen fából faragták őket. Igaz, REZ már többet mutatott, mint azt bárki is várta volna tőle, hiszen az elmúlt öt pályán 1.46-os ratingbe lőtte magát olyan sztárcsapatok ellen, mint az SK, a C9, vagy az EnVy. F0rest is magára talált és ő is elképesztően jól játszik, a NiP fanok pedig kezdhetnek reménykedni, hátha a jó forma a döntőbe repíti a nindzsákat, ahol a C9-FaZe párosból kellene valakit megverni, hogy megkaparintsák a nyereményt. A csoportjukat simán, négy győzelemmel nyerték, egyedül az SK-tól kaptak ki egy szoros meccsen. Érdekesség, hogy ugyanúgy Cobblestoneon játszottak, mint tavaly a döntőben, és ott is egy csoportba kerültek, ahol ugyancsak nyert az SK, de végül a döntőben kikapott a brazil gárda. Lehet, hogy a történelem ismétli önmagát?

Az elődöntők este 10-kor kezdődnek a NiP és az SK összecsapásával majd éjjel 1 óra 50 perckor kezdődik a FaZe vs. Cloud9, ahol a két AWP-s Skadoodle és Guardian összecsapását nézhetjük majd tátott szájjal. Természetesen a magyar közvetítés sem marad el, amit itt követhettek este:

Watch live video from ESL_esporthuCS on www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!.

Kövess Minket!