Az ESPN forrásai szerint Hylissang hétfőn aláírhat a Fnatic-hoz

Az ESPN forrásai szerint Hylissang hétfőn aláírhat a Fnatic-hoz

Már csak egy nap és indulhat az átigazolási szezon. Úgy tűnik az UOL support játékosa szívesen kipróbálná magát Rekkless mellett.

Először az röppent fel, hogy Hyli és Csacsi együtt próbálnak szerencsét a tengerentúlon, hiszen pár héttel ezelőtt arról szólt a fáma, hogy a két UOL játékost édesgeti az Optic Gaming csapata, akik szereztek egy helyet maguknak a 2018-ban induló NA LCS franchise ligában. De persze nemrég kiderült, hogy az egészből nem lett semmi, sőt az is, hogy a szervezet egyedül Csacsi iránt érdeklődött. 

Úgy néz ki, mégse megy Amerikába Csacsi és Hylissang

Legalábbis az Optic-hoz, a csapatot csupán Csacsi érdekelte volna.

Most viszont robbant az újabb bomba; arról kaptunk híreket, hogy Hylissang inkább Európában marad, de átigazol a Fnatic csapatába, hogy Rekkles társa legyen az alsó ösvényen. Az ESPN forrásai szerint, Hyli váltja majd Jesizt, aki az edzői pozíciót fogja majd betölteni a csapatban. Ez alapvetően nem is olyan elképzelhetetlen, hiszen Jesiz már irányított, anno az Immortals edzői székében ült, mielőtt visszatért volna, mint játékos. 

A hírt az is megerősíti, hogy Hyli szerződése az UOL-lal hétfőn lejár és, ha eddig nem írt alá újra, akkor nagyon valószínű, hogy más került a terítékre. Rekkles körül viszont olyan hírek vannak, miszerint a "veterán" Lövész hosszabbít a Fnatic-kal. Az biztos, ha összejön ez a duó és sikerül összeszokniuk, akkor a következő szezonban veszedelemként söpörhetnek majd végig a mezőnyön.

Azt még nem tudni, hogy Csacsinak mi lesz a sorsa, egyelőre csak annyit lehet mondani, hogy minden valószínűséggel még több szervezettel is tárgyal. Lehet, hogy az Optic sincs még nála teljesen veszve, hiszen a legújabb hírek szerint Romain oda ment tovább dolgozni, de biztosat még nem lehet mondani.

Viszont, ha az UOL elveszti a két utolsó alapító tagját, akkor nagyon nehéz szezon/szezonok várhat rá. Az tuti, hogy nehéz lenne pótolni a két "öreg" unikornist.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!