Úgy néz ki, mégse megy Amerikába Csacsi és Hylissang

Úgy néz ki, mégse megy Amerikába Csacsi és Hylissang

Legalábbis az Optic-hoz, a csapatot csupán Csacsi érdekelte volna.

Nagyjából másfél hete érkezett a nem megerősített hír, miszerint az Amerikához tartozó Optic Gaming határozott érdekeltséget mutat az UOL alapját is alkotó duo felé, ez pedig sokaknál nagy meglepetést okozott.

Nem megerősített: Vizicsacsi és Hylissang is NA-be megy

Lehet, hogy az UOL eredeti magja Észak-Amerikában folytatja pályafutását.

Most azonban újabb infók láttak napvilágot, amelyek a fentieket tették bizonytalanná. Állítólag az OpTic menedzsmentjét csak az UOL toposa; Csacsi érdekelte, és csak őt akarták leigazolni, ami részben érthető, hiszen más kontinensről mindössze két játékost vihetnek magukkal a klubok, az OpTic pedig nem akarja elhasználni mindkét lehetőségét. Mivel Csacsi és Hyli csak "csomagban" mennének, jó eséllyel emiatt hiúsul majd meg a csere.

A külföldi szakemberek szerint viszont az is kizárt, hogy az UOL-nál maradjon a két tehetség, és arra is nagy esélyt látnak, hogy más amerikai gárdánál fognak kikötni. Ehhez indoknak a két kontinens közötti infrastrukturális különbséget hozták fel, ám hogy végül hajlandó lesz-e valaki egyszerre kettejüket átvenni, az még a jövő zenéje. Ha igen, akkor onnantól más régióból nem hozhatnak a játékost az importszabály miatt, így a szabadon levő amerikai tehetségekből válogathatnak csak majd.

Az UOL korábban már bejelentette, hogy Samux és Exileh aláírtak hozzájuk a következő évre, illetve hogy Csacsiékat is "visszavárják" a következő évre, amennyiben úgy döntenek, hogy a klubbal maradnak. 

Minderről egyébként hamarosan többet is megtudhatunk, hiszen szinte a teljes EU LCS szerződése lejár november 20-a körül.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.