Nem megerősített: Vizicsacsi és Hylissang is NA-be megy

Nem megerősített: Vizicsacsi és Hylissang is NA-be megy

Lehet, hogy az UOL eredeti magja Észak-Amerikában folytatja pályafutását.

Nem megerősített pletykák szerint a Unicorns of Love toposa és támogatója, Vizicsacsi és Hylissang is Észak-Amerikában, egészen pontosan az épülő OpTic Gaming csapatában folytathatja pályafutását. A Mediumra került fel egy írás (a szerző szerint azért, mert a nagy oldalak nem akartak foglalkozni vele), ahol a srác azt fejtegeti, hogy a Paris Games Weeken beszélgettek a felek, és a szóbeli megegyezés már megtörtént, de hivatalosan november 21 előtt nem lesz bejelentve semmi.

Az OpTic menedzsere ráadásul a forrás szerint az a Romain lenne, aki néhány héttel ezelőtt "visszautasíthatatlan" ajánlatot kapott, ami miatt elhagyta az unikornisokat, de úticéljáról egyelőre senkinek se beszélt.

Egy korszak véget ér, Romain otthagyja az unikornisokat

Ben | 17/10/22 07:45A Unicorns of Love kissé bohókás menedzsere/kabalája/lelke úgy döntött, hogy távozik a csapattól. Olyan ajánlatot kapott, amit nem lehet visszautasítani. Ha ma valakinek eszébe jut, vagy meglátja a képernyőkön a Unicorns of Love csapatát, akkor szinte biztos, hogy ott lesz valahol Romain Bigeard is, aki hétről-hétre valami őrült jelmezt ölt, hogy feldobja a rajongók és a játékosok hangulatát.

Ha Vizicsacsi és Hylissang elhagynák a csapatot, az unikornisok utolsó alapkövei távoznának a gárdától. Az OpTic Gamingnek korábban semmi köze nem volt az LCS-hez, most azonban a Texas Rangers baseball csapat egyik társtulajdonosa, Neil Leibman befizette a nagyjából 10 millió dolláros belépési díjat, így újoncként vágnak majd neki a ligának. Ha Csacsiék lesznek az alapkövei, akkor viszont biztos, hogy Xerxe nélkül érkeznek, hiszen egy csapatban csak két import-játékos lehet, így a dzsungel, mid és lövész pozíciót majd amerikai rezidensű személyekkel kell feltölteniük. 

Jacob Wolf, az ESPN 99%-ban biztos forrásokból dolgozó újságírója szerint az átigazolás nem lehetetlen, de úgy hallotta, hogy az OpTic más importjátékosokat is megkeresett már. November 20-21.-én járnak le a szerződések, akkor majd minden hivatalosan is kiderül. Amint tudunk valami biztosat, beszámolunk nektek róla.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!