Megjöttek az első hírek az UOL háza tájáról

Megjöttek az első hírek az UOL háza tájáról

Samux és Exileh aláírtak, a többiek viszont –köztük Csacsi is– engedélyt kaptak ajánlatok fogadására.

Frissen, ropogósan írt egy tényleg nagyon rövid helyzetjelentést az UOL vezetősége a csapat jelenlegi állásáról, melyben elmondták, hogy Samux és Exileh aláírtak hozzájuk a következő évre, a többiek viszont, Csacsi, Hylissang és Xerxe ugyan érvényes szerződéssel rendelkeznek, ám engedélyt kaptak arra, hogy ajánlatokat fogadjanak más csapatoktól.

Ugyebár Romain pár hete elhagyta az unikornisokat, elmondása szerint egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, így az UOL jelenleg menedzsert mindenféleképpen keres, viszont a játékosaikkal is ugyanúgy foglalkozniuk kell. Csacsi nagyon nagyon régóta van már az UOL színeiben, mindig kitartott csapatánál, bármilyen mélypontra is kerültek, ezt pedig a vezetők is tudják, így megadták neki a lehetőséget arra, hogyha szeretne, akkor váltson. A legutóbbi, vele készült interjú egyébként viszonylag borúsra sikerült, az alapján inkább arra lehet következtetni, hogy gondolkozik a csapatváltáson.

Nehéz kérdés még nekünk, külső megfigyelőknek is ez a helyzet, ám mivel Csacsi a tavaszi szezonban MVP lett, és nyáron is nagyon nagy erőkkel vezette csapatát a győzelemre, így minden bizonnyal jó pár ajánlatot fog kapni más organizációktól. Többek között akár a Fnatic-tól is, hiszen egyszer már megpróbálták őt elcsábítani.

Hogy mindez hogyan fog alakulni, az még a jövő zenéje, ami azonban biztos, hogy mi itt leszünk, és megírjuk Nektek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!