Az első mozgolódások NA-ban; új edző a TSM-ben, cserék a TL-ben?

Az első mozgolódások NA-ban; új edző a TSM-ben, cserék a TL-ben?

A TSM-hez koreai edző érkezik, míg a Team Liqiud befogadná az Immortals 4 játékosát.

Nyakunkon az átigazolási szezon, az első mozgolódások pedig már megkezdődtek Amerikában is. Olybá tűnik, hogy a ROX Tigers-t, a Longzhut és az Immortals-t is megjárt edző; SSONG lesz a TSM-es srácok következő második apja. 

Az ESPN forrásai szerint Hylissang hétfőn aláírhat a Fnatic-hoz

Már csak egy nap, és indulhat az átigazolási szezon. Úgy tűnik az UOL support játékosa szívesen kipróbálná magát Rekkless mellett.

Egyelőre úgy fest, hogy SSONG helyettesíteni fogja az eddigi edzőt Parth Naidut, akinek az új feladata pedig még nem tisztázott. Az viszont már igen, hogy SSONG belépésével más újításokra is számíthatunk a TSM háza tájáról. Nem feltétlen játékos váltásra, de akár az is megtörténhet, hiszen SSONG eddig minden alkalommal a támogató játékost tette meg shot-callernek, a lehetőség pedig itt is adott lenne, -a kérdés viszont az, hogy egy olyan nagy tapasztalatú játékos mellett, mint Bjergsen megpróbálja-e ugyanezt. SSONG eddig olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint GorillA, vagy Olleh, most pedig Biofrost vállára nehezedhet nyomás, hogy felnőjön a feladathoz.

Azzal egyébként, hogy koreai edző csatlakozik a csapathoz, elképzelhető, hogy koreai játékos is jön majd. A TSM mindeddig próbálta kerülni a koreai játékosokat, mert attól tartottak, hogy a kommunikáció nehézkes lesz, de egy koreai edzővel már valószínűleg másképp menne a dolog. 

Közben pedig egy másik Amerikai csapat, a Team Liqiud is érdeklődik az Immortals 4 játékosa felé. Egész pontosan Xmithie, Pobelter, Cody Sun és AnDa lehet a következő, aki Liqiud mezt ölthet magára. Ebből a 4-ből, egyelőre csak Xmithie lenne biztos kezdője a rosternek, a középső ösvényen Pobelter versenyezne a jelenlegi midessel Mickey-vel, az alsó ösvényről pedig a mostani lövész; Piglet, ESPN források szerint távozni fog, ám Cody Sun kezdő adc szerepe még így sem biztos.  

Ami viszont nagyon érdekes, hogy Xmithie és AnDa átvételével a Liquid-nek így már 4 dzsungelese lenne, ám nem csak egyszerűen 4, hanem 4 olyan akik mindannyian megjárták már az Immortals-t. Viszont ez már kicsit több, mint amennyi kell egy csapathoz, arról viszont nem érkezett még semmilyen hír, hogy bármelyikükkel is szerződést bontanának. A Liquidnek 2017 nem volt valami jó év, kétszer is meg kellett küzdeniük a ligában maradásért. Az eddigi játékos cserék nem sikerültek valami jól, valószínűleg ezért is akarnak ennyi játékost maguk köré gyűjteni, hogy csúnyán fogalmazva "legyen miből szemezgetni". Valószínűleg nagy harcok lesznek a Liquid gaming házában a kezdő posztokért.

Ami az Immortals árván maradt két játékosát, Flame-et és Olleh-t illeti; a napokban bejelentették, hogy szabadok lesznek, így számukra még nincsen konkrétum.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!