Megdőlt a papírforma a WGL katowicei döntőjében!

Megdőlt a papírforma a WGL katowicei döntőjében!

A vasárnapi WGL döntő a dinamikus csatákról és a meghökkentő pillanatokról szólt!

A Wargaming.net League átmeneti szezonja talán csak időhúzás volt, előkészíthetett valami igazán nagyot a jövő évre tekintettel, de az biztos, hogy a tegnapi döntővel a végéhez ért ez a közel három hónapos esemény.

Az elődöntők

A Kazna Kru vs GoHard mérkőzés meglehetősen jól indult a GoHard számára, azonban hiába nyerték meg az első három csatát, mert a Kazna felszívta magát, és a negyedik körtől egy csatát sem vesztettek, így végül 7:3-as eredménnyel jutottak a döntőbe.

A DiNG vs Oops összecsapás már közel sem volt ennyire izgalmas, hiszen a DiNG szinte az összes csatát dominálta, és végül 7:2-re nyertek az Oops ellen.

Képek a rendezvényről

A döntő

A döntőben –mint már oly sokszor– ismét a Kazna Kru és a DiNG feszültek egymásnak, és olybá tűnik, hogy a Kaznán átok ül, hiszen megint alulmaradtak a DiNG-gel szemben, így a 2017-es átmeneti szezon európai bajnok csapata a DiNG lett.

A WGL döntő utolsó pillanatai és a záró ceremónia

Irány a WG Fest!

A világ minden tájáról összegyűlnek a legjobb csapatok, hogy összemérhessék erejüket az év utolsó World of Tanks e-sport bajnokságán, amit Moszkvában, a WG Fest-en rendeznek majd. Az európai régiót a DiNG, a Kazna Kru és az Oops együttesei fogják képviselni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.