Te tudtad, hogy honnan jött DeadFox nick neve?

Te tudtad, hogy honnan jött DeadFox nick neve?

A HellRaisers játékosai elárulták, hogy milyen sztorik állnak a beceneveik mögött.

A HellRaisers hivatalos oldala, a hellraisers.pro megkérdezte az összes játékost (FejtZ kivételével), hogy milyen sztorik húzódnak meg a nickname-jük mögött.

DeadFox

"Nos, amikor a barátommal Call of Duty 2-vel játszottam kb. 10 éve, akkor az ő neve deadwolf volt, az enyém pedig deadfox. Ennyire emlékszem."

ANGE1

"Egy jó nick nevet kerestem magamnak, az angelnél (magyarul: angyal) pedig mi lehetett volna jobb egy 12 éves gyereknek? Mivel tudtam, hogy sok angel becenevű játékos volt, ezért raktam bele egy egyest is. EZ."

Johnta

"A Johnta név két név kombinációja: a Johnny-é és a hunteré.

Először a nevem Hunter volt, akkor még fiatal voltam, és ez tetszett. Egyszer egy helyi LAN klubban nyertem egy 1v1-et egy srác ellen, akit ugyanígy hívtak. Ezzel "megnyertem" a Hunter nevet (mosolyog).

Aztán a barátaim elkezdték angolra fordítani a nevüket több okból, az enyém pedig (Ivan) angolul Johnny volt, ezután mindenki elkezdett így hívni. Elkezdtem használni a John Hunter becenevet szórakozásból, mert jól nézett ki. Aztán eldöntöttem, hogy kombinálom a kettőt, ebből pedig jött a Johnta."

ISSAA

"Csak egy betűt hozzáraktam a keresztnevemhez és így lett ISSAA."

woxic

"Őszintén megmondom, csak random szavakat gépeltem be és azt használtam nicknek. Először volt w0xic, mert 13 évesen f0rest volt a példaképem. Aztán a nullát megváltoztattam kicsi "o"-ra, mert azt jobban szerettem"

Ti milyen becenévvel játszotok és mi annak a története?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Képek: HLTV; Borítókép: CSGOWallpapers

Kövess Minket!