A Blast Pro Series kártyákra pakolta a játékosokat

A Blast Pro Series kártyákra pakolta a játékosokat

Statisztikákat a játékosokról és a csapatokról szinte bárhol lehet találni, de a Blast Pro az egészet most kártyákba sűrítette.

Egy-egy nagyobb verseny után a szakértők szinte minden részletre kiterjedően kielemzik a látottakat. Szóba kerül itt az egyedi KDA, a teljesítmény hullámzás pályáról-pályára, és persze az is előjön, hogy a játékosok hogyan teljesítenek magukhoz képest. Nos, a Blast Pro csapata most egy kicsit tovább ment, és a HLTV adatai alapján megalkották a BLAST Player kártyákat, amin külön külön egy-egy profi szerepel.

A lapok egy kicsit olyanok, mint a FIFA kártyák, csak itt focisták helyett CS:GO játékosok feszítenek. Viszont hasonlóan az EA lapjaihoz itt is vannak különböző mutatók, amiknek az értékeit több dolog mutatja meg. De lássuk, hogy miről is van szó.

FORM

Az utolsó három hónap eredményei alapján egy általános teljesítmény-érték.

MULTI-KILL

Az érték azon alapul, hogy a játékos milyen gyakran hoz el 2-3-4-5 fraget egy körben.

DAMAGE

Egy adat, ami átlagosan mutatja, hogy egy körben mennyi sebzést oszt ki a játékos.

EFFECTIVENESS

Ez a mutató több adat egyvelege; hogy egy játékos hányszor hoz el fraget, hányszor kap assistot, hányszor éli túl a kört és hányszor lövik vissza a halála után.

ENTRY

Ez a szám azt mutatja, hogy átlagosan hányszor övé az első frag a különböző körökben.

A következő két pont nem mutató, hanem egy cím: Egy-egy játékos elérheti a PRO, illetve a LEGEND címet, persze ennek is vannak feltételei.

PRO

Legalább egy éve profi csapatnál kell játszania, és azzal a csapattal fontos eredményeket kellett elérnie.

LEGEND

Kiemelkedő karriert kellett befutnia játékosként, és legalább egy major tornát nyernie kellett.

Ezek után íme pár példa, hogy milyen kártyák születtek a mostani versenyre, ha kíváncsiak vagytok az összesre; akkor a BLAT Pro oldalán megnézhetitek őket. Ha minden igaz, akkor a jövőben több ilyet is látunk majd, remélem nemsokára Deadfox is megkapja a magáét.

GuardiaN

olofmeister

dev1ce

dupreeh

shox

NBK

REZ

f0rest

cajunb

valde

FalleN

fer

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!