A THR minden nehézség ellenére bejutott a ROG MEB döntőjébe! -interjú

A THR minden nehézség ellenére bejutott a ROG MEB döntőjébe! -interjú

A ROG MEB döntője után természetesen a THR-el is beszélgettünk. Genican, a csapat menedzsere és Benji állt rendelkezésünkre. Benji eredetileg dzsungelesként kezdte, de az utóbbi időben már topon is játszott.

Nem volt könnyű éve a THR-nek idén. Még az év elején elvesztették a legjobb játékosukat, bluerzort, aki hatalmas űrt hagyott maga után. Az ő helyére Benji érkezett, míg LittlePwny-t Qgloof váltotta. Ezzel a felállással vettek részt a legtöbb idei versenyen, ahol azért bőven értek el szép eredményeket is. A ROG MEB idejére azonban valami már nem klappolt az ötössel, viszont mivel így kezdték el a MEB-et, ezzel a felállással is kellett végigcsinálni.

Hi im mate: "Sokkal jobb ez a felállás, mint a tavalyi"

A döntőt követően természetesen elkaptuk egy interjúra a győztes WiLD-ot, akiktől hi im mate és Sick állt a rendelkezésünkre. Véleményük szerint jobb ez a mostani felállás, és nem igazán érte őket meglepetés a döntő során.

Érezhető volt, hogy a tavaly megszokott THR dominancia nem volt annyira konzisztens, de a ROG MEB során még így is felülkerekedtek a legtöbb csapaton, és végül a döntőben találták magukat, ahol ezúttal is a WiLD várta őket egy szintén új felállással. A döntő maga gyorsabban ért véget, mint azt sokan várták volna, még akkor is, ha többen tartották esélyesebbnek a WiLD-ot. A mérkőzések után Benjivel is beszélgettünk, aki beavatott minket további terveibe. Ezek alapján szeretne visszatérni topra, ami eredetileg is az ő helye volt, de mikor anno a myRevenge-hez csatlakozott, épp dzsungeles kellett, így ott ragadt. Az idei tank dzsungelesek nem igazán tetszettek neki, ezért is jött a váltás a csapaton belül, illetve elmondta azt is, hogy már azt is meglepetésként élte meg, hogy egyáltalán a döntőig jutottak ezzel a felállással, hiszen két játékos is szerepet váltott, míg a többi csapat játékosai a megszokott helyükön játszhattak.

Halász Norbert, a csapat menedzsere is mikrofon elé állt, vele leginkább a THR idei évéről és persze a további lépésekről beszéltünk. Mint elmondta, nem tervezik megtartani a mostani hét emberes felállást, ez leginkább a MEB szabályzatának volt köszönhető, mivel nem engedték a cserét. Ez elég kínos helyzetbe hozta a csapatot, mivel így két olyan játékossal kellett versenyezni, akik nem feltétlenül lettek volna már a csapat részei, ha mások a szabályok. Ez a csapatnak is nehézséget jelenthetett, Norbinak is menedzserként, nem beszélve a két érintett játékosról. A problémát tehát felismerték, orvosolták is volna, ha a körülmények engedik. Azóta is folynak a próbák, jelenleg Funzkai és Vioreleeee gyakorolnak a csapattal, illetve vesznek részt a SEC és az EBL versenyein, de semmi sincs még kőbe vésve, bár Vio helye egyre biztosabb a THR-ben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!