Hirdetés

A ROG MEB döntője egy igazi WiLD parádé volt, mi pedig kiválogattuk a legszebb pillanatokat -videó

A WiLD fölényes győzelmet aratott a döntőben a THR felett, melyet mindössze három mérkőzés alatt ért el. Nagyon szépen játszottak a vadak, mi pedig összeszedtük nektek a legszebb megmozdulásokat a döntőről.

Hirdetés

Akárhogy is szépítjük a dolgot, a döntőben egyértelműen a WiLD volt az erősebb és a felkészültebb csapat. A THR-nek sajnos nagyon nem jött össze a lépés egyik mérkőzésen sem, és szinte végig hátrányból, vagy épp egyenlőség mellett tudtak csak játszani.

Rekop György, a híres humorista életében először látogatott el egy LoL-os e-sport eseményre

Aioween | 17/11/29 14:31 A ROG MEB döntőjén kint volt Rekop György, híres humorista is, aki munkatársaival egy új sporttematikájú csatornán dolgoznak, ezért belekóstoltak kicsit az e-sportok világába is. Rekop Györgyöt valószínűleg sokan ismerik már, a híres humorista feltűnt a Dumaszínházban, a Showderklubban, valamint a Trollfociban is volt műsorvezető.

A WiLD mindhárom mérkőzésen erősen tartotta a gyeplőt, nem is nagyon engedték azt el a meccsek során. Még akkor is, amikor úgy tűnt, hogy a THR-nek kedvezne a helyzet, szinte mindig volt megfelelő válaszlépésük, legyen az egy alsó ösvényes több emberes érkezés a reaperek oldaláról, vagy akár egy korai invade Sick-től, ahol neki meg kellett volna halnia, de többek között a szerencse is többször közbeszólt. Mindezek mellett a THR két olyan játékossal küzdött, akikkel nem feltétlenül volt elég idejük gyakorolni, mivel közben már folytak a tryoutok a dzsungeles és támogatói pozícióra.

Nézzük meg tehát a döntő sorozat legszebb pillanatait!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?