Nolife Raphael-t száműzték az életbe! Búcsúzik a világ második legmagasabb szintű játékosa!

Nolife Raphael-t száműzték az életbe! Búcsúzik a világ második legmagasabb szintű játékosa!

Emlékeztek-e még a szint ranglétránkra, ahol NoLife Raphael az első és második helyen volt? Ennek is megvolt az oka, repült is érte a Riotnak köszönhetően.

/A cikk a szerző egyéni, szubjektív véleményét tartalmazza/

Vannak dolgok, amik nem úgy jönnek össze a League of Legends világában, ahogy elterveztük azt, akárcsak a való életben. Az előszezon indulásával ugyebár eltörölték a 30-as szinthatárt, és van két játékos, akik feltűnő módon túl hamar, túl nagy szintet értek el. A legmagasabb játékosok szintjeit ezen az oldalon tekinthetitek meg.

Nolife Raphael volt az első helyen sokáig, azonban nemrégiben Toucan Celeste átvette tőle az első helyet, és nem is igazán akarta visszaadni neki.55555Amikor a fentebb megjelölt oldalon először láttam a játékost és a meccselőzményeit, egyből rájöttem, hogy nem tiszta, ahogyan Raphael játszik. Ugyanis a 3v3 pályán kezdő botok ellen 8-10 perces mérkőzéseket játszott folyamatosan. Többségben egy adott karakterrel, csak más-más tárgyakat vásárolva neki. Ebből arra következtetne a hétköznapi tudatlan, hogy a gyerek élettelen, azért játszik minden nap pontosan 16 órát, pontosan 8 órát pihenve, olyan időbeli precizitással, amit még a Mátrix szereplői is megirigyelnének.

Ezt nem bírjuk abbahagyni: beszámoló 51-es szinttől egészen 60-ig

Huzsi | 17/11/24 15:43 Nos, ahogy azt már mindenki tudja –aki még nem, azt esetleg most felvilágosítom–, hogy határtalanul szintezhetünk a játékban. Az előszezon kezdetével eltörlésre került az IP rendszer és a maximális szinthatár.

/FIGYELEM! A MOST KÖVETKEZŐKET A RIOT GAMES SZIGORÚ BÜNTETÉSEKKEL, KITILTÁSOKKAL JUTALMAZZA, NE PRÓBÁLJÁTOK KI! NEM VICCELÜNK!/

Nem nagy titok, hogy léteznek külső programok, scriptek, csalások, botok. Ezeket a Riot Games azonban kitiltásokkal jutalmazza már az első adandó alkalommal is! A szabályzatot szigorúan sérti, hogy bármilyen fajta harmadik fél által üzemeltetett program segítsen nekünk a játék során. Nolife Raphael botozott. Nem, nem a 3v3 botokra értem, hanem egy külső botot használt, aki játszott helyette, míg ő kényelmesen élte az életét, gép előtt sem kellett lennie.

Kényelmes funkció, a felhasználóját azonban 2203-ig kitiltották cserébe. Nos talán az ük-ük-ük-ük.....unokája majd használhatja, a 194. szezonban. Néha játszott aram és normal mérkőzéseket ő maga is, hogy kevésbé legyen feltűnő a csalás, -de a Riot szeme mindent lát.

Ugyanezen gyanús körülmények fennállnak Toucan Celeste, jelenleg világranglistán első helyen álló játékossal szemben is, aki jelenleg 141. szintű. 

Nolife Raphael a 140. szinten lett kitiltva a játékból 186 évre. (Tue Feb 22 22:22:22 UTC 2203)raph11
Értesüléseink alapján a 2203-as ban kóddal lett kitiltva a felhasználó, ami kifejezetten a botok ellen van kitalálva. Alapvetően furcsa volt az számomra, hogy nem létezik, hogy a több millió játékosból csak kettő ilyen elvetemült, hiszen ahogy a fentebbi képen is látható volt, a harmadik helyezett "csak" 99-es, és onnantól végig szinte reális és elfogadható szinteket látunk, amelyeket még emberi ép ésszel is el tudunk fogadni.

Sose csináljatok semmi olyat, amivel kockáztatjátok a felhasználótokat!

A mi összefoglalónk a 75. szintről hamarosan érkezik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.