Ezt nem bírjuk abbahagyni: beszámoló 51-es szinttől egészen 60-ig

Ezt nem bírjuk abbahagyni: beszámoló 51-es szinttől egészen 60-ig

Elértem a 60-as szintet, most erről fogok egy picit beszélni nektek.

/A cikk a szerző egyéni, szubjektív véleményét tükrözi/

Nos, ahogy azt már mindenki tudja –aki még nem, azt esetleg most felvilágosítom–, hogy határtalanul szintezhetünk a játékban.

Az előszezon kezdetével eltörlésre került az IP rendszer és a maximális szinthatár. Eleinte voltak nehézségek mindkettővel kapcsolatban, ugyanis az IP helyett bevezetett kék esszenciát nehezebb volt beszerezni, mint gondoltuk –hiszen mérkőzések után nem jár– mert a szintlépéseket követően a kapszulákból túl keveset kaptunk.

A szintlépésekkel kapcsolatos előző cikkemet az alábbi cikkben találjátok visszamenőleg:

Az eddigi tapasztalataink: rövid beszámoló 40-es szinttől egészen 51-ig!

Huzsi | 17/11/19 11:30 Előző beszámolónkat, mely a 40. szinttel kapcsolatos itt olvashatjátok el: Huzsi | 17/11/12 09:37 Nos, a 30. szint feletti út nem pont úgy indult, ahogy reméltem. Bár az XP mértékével nem igazán van probléma, a fő gondot a jutalmazás okozza.

A Riot folyamatosan kapta a visszajelzéseket a játékosoktól, hogy az új rendszer nem igazán felel meg az elvárásoknak. Ennek megfelelően próbálták javítgatni, legelőször a kapszulák minimum értékét növelték 720-ról 810-re. Többek között én is panaszkodtam, mert kevésnek találtam –és találom jelen pillanatban is még valamennyire– a szintlépések után járó jutalmakat.

Gondolom nem igazán kell bemutatni, hogy mire gondolok, ha a mérföldkövekről szeretnék beszélni, hiszen már az előszezont bejelentő videóban is említve volt. A mérföldkövek elérése során olyan limitált tárgyakat szerezhetünk, amit csak azok kapnak meg, akik azt az adott mérföldkövet már elérték. Ilyen például a Legend 1 Emote. Természetesen az 1-es szándékosan van benne, ezzel a számozással jelölik ugyanis, hogy melyik mérföldkőnél jár az adott játékos.

Tisztán látható, hogy a Legend 20 Emote lesz az utolsó legendás darab, amit megszerezhetünk. Az is tisztán kivehető, hogy aki nem szokott szerencsésen a ládából Gemstone-t nyitni, mire eléri a 600. szintet összegyűjthet 10 darabot, ezáltal kiváltva esetleg a Hextech Annie hőskinézetet. Viccesnek találom, hogy 600-as szintűnek kell ehhez lenni, hogy ajándékba kapjunk 10 Gemstone-t, persze addig el sem szabad költeni ugyebár a már megszerzett darabokat. 600. szint felett pedig semmi más jutalom nincs, csak 50 szintenként a Gemstone. Érdekes.

Újból változnak a szintlépések és a jutalmak, végre jó irányba

Huzsi | 17/11/23 08:47 Szintlépésnél lévő mérföldkövek. Az előszezon megjelenése óta az új kék esszencia és a szintlépés utáni jutalmak nem kaptak sok pozitív visszajelzést, főleg nem tőlem. A tegnapi napon azonban Riot Cactopus tett egy érdekes bejelentést, amivel az egész rendszer a jó irányba indul el.

Természetesen továbbra is dupla xp boost segítségével játszottam és értem el ezáltal a 60. szintet. Valóban észlelhető, hogy a Riot foglalkozik a játékosok visszajelzésével. A napi győzelmi küldetés nem 22 óránként, hanem 20 óránként fog megjelenni, és emellett a Glorious Champion Capsule értékét is növelték 2160 BE értékre. 51-től egészen 60-ig nagyjából 8600 kék esszenciát szereztem, beleszámolva a Glorious Champion Capsule-t is, amit 60. szintre kaptam. Ez átlagosan 956 kék esszencia szintenként. Mindenképpen jó irányba halad a rendszer, de még van rajta mit fejleszteni és csiszolni. A 7.23-as frissítéssel együtt könnyítettek a fejlődésen, ez érezhető is. Ez is egy jó pont számukra részemről. A 7.23-as frissítéssel kapcsolatban több információt ide kattintva olvashattok el.


A következő mérföldkő számomra a 75. szint elérésekor lesz esedékes, remélem addigra, vagy azután már nyithatok végre hőskinézet töredékeket is a kapszulákból, ugyanis eddig csak hőstöredékeket kaptam. A következő élménybeszámoló, ha megélem, természetesen a 75. szint elérésekor fog érkezni.

Egyébként megnéztem(–Aioween–), hogy világszinten hol is jár a kedves munkatársunk, és meglepően tapasztaltam, hogy még mindig a top 100-ban van a 67. helyen; tehát ennyire kevesen játszanak ennyire sokat a preseasonben, persze azt hozzá kell tenni, hogy az XP boost elég sokat segített rajta. (Közben már a 62-es szintet is meglépte.)

A legmagasabb elért szint a világon pedig jelenleg: 104.

Akinek bármilyen kérdése van a szintlépésekkel kapcsolatban, vagy csak szimplán szeretne kikapcsolódni, nyugodtan keressen fel.

Én Anniewhere voltam, vagyok, leszek. Nektek pedig sok sikert a fejlődések során!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!