A 10 legjobb mez, amitől pengén néz ki a FUT csapatunk

A 10 legjobb mez, amitől pengén néz ki a FUT csapatunk

Az EA nagyon sokféle szerelést szokott belepakolni a játékba, melyeket alakíthatunk is. A listán szereplőek viszont telitalálatok.

A FIFA18-ban van néhány különösen szokatlan és remekül kinéző dizájn, melyek lehetőséget adnak, hogy igazán feltűnő legyen a csapatunk és felvágjunk vele barátaink előtt. Ezeket szem előtt tartva választotta ki a fourfourtwo a 10 legmenőbb szerelést, amelyeket FUT-ban használnak.

10 OSMANLISPOR (Hazai)

A török szuperligában szereplő együttes bemutatta a 2017/18-as szezonra a felszerelését. Csak néhányan választották eddig ezt a fekete és aranyozott stílust eddig.

9 PUMAS (Hazai)

Az Ultimate közösségnek nem idegen a PUMAS UNAM az MX ligából. Egészen egyedülálló tervezésű mezük van, melyek nagyon népszerűek a játékosok köreiben. Ebben az évben pedig egészen különlegeset sikerült alkotniuk.

8 KAWASAKI-F (Idegenbeli)

A japánoknál a Kawasaki Frontale idegenbeli szerelése elég ütősre sikerült. A kék árnyalat olyan, mintha találomra leöntötték volna kék festékkel őket, mégis nagyon jól mutat együtt a fehérrel. Tökéletes egy Ultimate csapat számára.

7 LIVERPOOL (Hazai)

A pool hazai meze kicsit sötétebbre sikerült, mint eddig, és emiatt néz ki lebilincselően, tiszteletben tartva a klub 125 éves évfordulóját egy egyedi Livebird címerrel együtt. Ha szereted a vörösöket, akkor ez kihagyhatatlan számodra.

6 TIGRES (Hazai)

Az egyik legkirályabb szerelése lett a FUT18-ban a kolumbiaiaké. Csak rá kell nézni, a fenyegető tigris bárkiben félelmet kelt.

5 OHOD CLUB (Idegenbeli)

A szaudi Ohod Club hazájához mérten egy visszafogott, de stílusos mezzel készült. A fehér szín szép lassan gyémánt mintázattá alakul. 200 coinért bárki számára elérhető, és eléggé ajánlott a beszerzése.

4 SANTIAGO WANDERERS (Hazai, Idegenbeli)

Mind a hazai, mind az idegenbeli mezük zseniális. Ritka az igazán király zöld felső, de itt ezt most nagyon eltalálták az érdekes mintázattal karöltve.

3 ANTALYASPOR (Idegenbeli)

Egy újabb török együttes, kik fantasztikusat alkottak. Minőségi és találó, a pólón látható piros város részlet nagyon üt, azonnal rájuk szegezi a tekintetet.

2 JEJU UNITED (Hazai)

Sokan szeretik az élénk színvilágot is, és a Jeju Unitedé erre a legmegfelelőbb példa. A narancs és a fehér ötvözése impozáns megjelenést eredményez.

1 HAMBURG (Idegenbeli)

A Bundesliga csapat mezét sok FUT18 játékos használja. A gyémántkötéses póló klasszikus és merész kinézetet kölcsönöz a meccsek alatt. Az egyik legjobb választás az Ultimate Teamben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!