Bravúros megmozdulásokkal mutatkoztak be az új THR játékosok!

Bravúros megmozdulásokkal mutatkoztak be az új THR játékosok!

A tegnapi SEC meccseken brillírozott a THR a bolgár GPlay ellen, Paresszel és Vioval az élen, így már csak egy Bo3-ra vannak attól, hogy lejussanak a bukaresti offline eseményre!

Továbbra is zajlik a SEC kupa kvalifikációja, aminek lassan a végére érünk. A Rift Esports már biztosan kvalifikálta magát a bukaresti döntőre. A THR-nek ez még nincs biztosan a zsebében, de a tegnapi meccsekkel újabb fontos győzelmet biztosítottak maguknak a GPlay-jel szemben, így már csak az x25 van hátra.

Sikerült a bolgárokat egy viszonylag egyszerű 2-0-ra verni. Az első mérkőzésen minden carry hős megindult a kaszásoknál, Sk1nzor LeBlanc-ja, Joe Kalista-ja, Paresz Xin Zhao-ja, és még MarineHBS Cho'Gath-ja is. Nagyon együtt mozgott a csapat a teljes pályán, nem is nagyon hagytak sok esélyt a bolgároknak a visszatérésre, akiknek szinte végig hátrányból kellett játszaniuk. Nem sokkal a 23. perc után még Baront is szerzett a magyar gárda, amivel meg is indultak az alsó ösvényen. MarineHBS beteleportált a torony alá, ahol kb. mindent megkapott a bolgároktól, de még így is túlélte a csatát. Ezzel szinte minden fontos képességeket kiszedett az ellenfélből, így innentől már nem volt nehéz benyomulni a bázisra, és megszerezni az 1-0-ás vezetést.

A második mérkőzés sem tartogatott sokkal több örömet a GPlay számára, először is elkövették azt a hibát, hogy Kalistat nem bannolták, amit Joe másodjára is szíves örömest elhozott, sőt az Alistart is meghagyták mellé, így egy igazi engage bot lane alakult ki, melyet ki is használtak rendesen. Ha mindez nem lett volna elég, Paresz megkapta egyik legjobb karakterét, Lee Sin-t, akivel alkotott is szépen. Szinte a teljes pályán ott volt, megszerezte a korai előnyt, és a végjátékban is olyan rúgásokat hajtott végre, hogy csak ámulni tudtunk.

A másik újonc, Vioreleeeenek sem lehetett oka panaszra vagy akár szégyenre, az Alistarral megmutatta, miért is nem szabad ezt bent hagyni neki, főleg ha így összejön a rettegett Kalistar duo is. A Baron Nashor megszerzése után még a THR indult el harcolni, a GPlay pedig nem tehetett mást, mint hogy meneküljön, vagy legalábbis megpróbáltak, de nem túl sok sikerrel. Mindössze a bot lane maradt életben, míg a THR oldalán csak Sk1nzor hullott el. Már eleve a kései érkezés miatt a GPlaynek esélye sem volt Baront lopni egy Kalista-val szemben, innen pedig ismételten csak a bázist kellett lerombolni. Túlzott kockázatot azért nem vállaltak, biztos ami biztos, inkább két hullámból fejezték a meccset, és vele együtt a szériát is.

Ezzel a THR mindössze egy mérkőzésre van attól, hogy ismét kvalifikálja magát az offline döntőre. Ehhez az x25 csapatát kell még megverni, ami egy teljesen reális kimenetel, hiszen őket a GPlay is lenyomta, akiket tegnap Sk1nzorék bucira vertek. Ha minden jól megy, így akár két magyar gárda is képviselheti majd hazánkat Bukarestben a SEC offline döntőjén! Végre olyan formában láthattuk tegnap a THR-t, mint amilyennek tavaly szokhattuk meg őket, illetve idén is az év első felében.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.