Hogyan lettek a Windigo játékosai profik?

Hogyan lettek a Windigo játékosai profik?

A balkáni régió egyik feltörekvő csapatának, a Windigonak a játékosai mesélték el röviden, hogy hogyan váltak profivá.

A balkáni régió több, kiemelkedő csapattal is bír, míg a magyarok viszont annyira azért nem. Azonban követve az aranyszabályt, miszerint ahhoz, hogy legyőzhesd ellenfeleidet; ismerned kell őket, most bemutatkoznak nektek röviden a bolgár ex-Outlaws játékosai, akik újabban Windigo Gaming néven játszanak. Az EU Minoron ugyan leszerepeltek, de több online kupán is részt vesznek, illetve ott lesznek az EBL LAN döntőjén is, miután az első szezonban a 3. helyen végeztek.

Nikolay "pNshr" Paunin

Internetkávézókban kezdtünk el játszani a haverokkal még 2009-ben, amikor suliba jártam. Később úgy döntöttem a barátaimmal, hogy elkezdünk versenyezni. Sokat segítettek a fejlődésemben régen azok az 1.6-os versenyek, amiket néztem.

Kamen "bubble" Kostadinov

Már több, mint 9 éve játszom versenyszerűen! Már 1.6-ban is megpróbáltam profivá válni, de mint tudjátok, 2012. végén meghalt a játék. Ezután azt mondtam magamnak, hogy nem fogok CS:GO-val játszani és inkább a Dota 2-vel próbálkoztam, de egy év után rájöttem, hogy ez nem az én játékom, és visszamentem CS-zni.

Így indult be a CS:GO karrierem 2013. végén, amikor csatlakoztam a HSBG-hez. Profi játékossá pedig a Gplay.bg-vel váltam (ahol a korábbi HSBG-ből hárman is együtt játszottunk spyleaderrel és v1c7oRral), ahol nkl-lel és dream3rrel egészült ki a felállásunk. Az első versenyünk a csapattal a 2014-es ESWC volt, ahol rajtunk kívül mindenki top 20-as volt!

Kép: HLTV

Viktor "v1c7oR" Dyankov

A CS korai változataival kezdtem, játszottam 1.3-mal, 1.5-tel és 1.6-tal is. Azonban csak a CS:GO megjelenésével együtt váltam jobb játékossá. Sokat játszottam már az elejétől kezdve, de leginkább csak a haverokkal és szórakozásból. Sosem számítottam rá, hogy valaha is profi játékossá válok, de megtörtént! 2013-ban csatlakoztam a HSBG-hez, majd a Gplay-hez és később több szervezetváltáson is átmentünk azzal a felállással. Most pedig ugye a Windigonál vagyok.

Teodor "SPELLAN" Nikolov

8-9 évesen kezdtem el CS-zni. Számítógépes klubokban játszottunk a barátaimmal, csakis szórakozásból, de nagyon élveztem a játékot, és valahogy sosem hagytam abba. Később láttam, hogy a CS:GO hogyan válik egyre nagyobbá, és elkezdhettem profiként játszani 2015-ben, először a Bpro-val, majd az Outlaws-szal, és így tovább.

Georgi "SHiPZ" Grigorov

2-3 éve kezdtem el CS:GO-zni, de amikor megnéztem pár nagy versenyt úgy döntöttem, hogy ki akarom próbálni, és csapatozni kezdtünk a haverokkal. 2017. elején írtam alá az első szerződésemet a BPro Gaminggel, majd később megkértek, hogy csatlakozzam az ex-Outlaws-hoz (amit ma Windigo Gamingként ismerhetünk).

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!