„Pár kommentelő szerint elhagytuk a játékot, most komolyan? Hogy gondolhatjátok ezt?

„Pár kommentelő szerint elhagytuk a játékot, most komolyan? Hogy gondolhatjátok ezt?" - Brendan Greene

Brendan Greene adott interjút a játék fejlesztéséről, és nemsokára Miramart is láthatjuk végre.

Lázban ég a PUBG közösség, hiszen végre láthatjuk az új pályát. December 7-én a The Game Awards-on Los Angelesben, végre videóban is megleshetjük majd a készülő sivatagos mapot.

Kérdéses, hogy miket fognak megmutatni nekünk, de reméljük minél több várost, és fontosabb helyszínt is láthatunk. Sajnos ennél több teaser nincs, de emellé egy egész érdekes Brendan Greene, ismertebb nevén; PlayerUnkown interjút is kaptunk, ami elég érzelmesre sikeredett, ahol arról beszél, hogy az emberek nem értik igazán egy játék fejlesztésének a nehézségeit.

„Elég sok téveszme létezik a játékok készítéséről vagy arról, hogy mit is csinálunk. Pár kommentelő azt mondta, hogy csak kidobtuk a játékot, és most ott is hagyjuk. Hogy gondolhatod ezt? Most komolyan? Az előző fél évben végig azt mutattuk, hogy be akarjuk fejezni a játékot, és csak azért, mert nem tudunk több patchet kiadni a teljes megjelenésig, még nem jelenti azt, hogy zsebre vágjuk a pénzt és elfutunk.”

„Nagyon nehéz játékokat csinálni, és ezt a fogyasztók nem érthetik. Egy kis csapat belefuthat egy olyan problémába, amit nem tud megoldani, és elfogy a pénz, ilyenkor mit csinálsz? Nagyon sok ember pozitív, amikor elkezd egy játékot, de később rájön, hogy ez egy nagyon nehéz meló, belefutsz egy hibába, amit nem tudsz megoldani, és csak azt tudod mondani, hogy a fenébe... Érted? Ez egy olyan dolog, amire sokan nem gondolnak.”

Ezek után már inkább arról beszél, hogy milyen lesz szerinte a PUBG az 1.0 eljövetelével.

„Én csak azt akarom, hogy teljes játékként megjelenjen, minden rendszer jól működjön, és telerakjam olyan dolgokkal, amik segítik az e-sport részt. Azt szeretném látni, hogy a közösség nő, és maguktól is csinálnak eseményeket. Később pedig megtartanánk az első Majorunkat is. Ekkor fogom azt mondani, hogy oké, most már e-sport vagyunk. Ez lesz az a pillanat, amikor azt mondom, hogy a játék jó lett. De addig inkább csöndben maradok.”

Tehát a fő cél még mindig az e-sport, reméljük minden terv szerint fog haladni, és tényleg még nagyobb játékot tudnak varázsolni a PUBG-ből.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!