A karrier mód kedvelői imádni fogják ezt a PC-s modot

A karrier mód kedvelői imádni fogják ezt a PC-s modot

Ki ne akarna egy valódi edző bőrébe bújni?

A FIFA18 számos érdekességet tartalmaz, és ezt nem mindig maga a program produkálja. A PC-sek előnyben vannak, ugyanis a különböző modok segítségével sok változást tudnak eszközölni. A Moddingway segítségével, no megy egy kis trükközés után a legnagyobb sztárok öltik magukra az edző szerepét a karrier módban. A brazil Ronaldo, aki a játék egyik ICON kártyájának tulajdonosa, nem hivatalosan felkerült a trénerek listájára. Készítettek egy fájlt a PC verzióhoz, melynek letöltése után az alapértelmezett avatárokat törli, és helyébe a megadott személyek arcát –jelen esetben a fenoménó– rakják.

Rengeteg ilyen fájl készült már a jóvoltukból, és a weboldalukon mindegyik megtalálható. Sokféle témában szerezhetünk modokat, mellyel izgalmasabbá és színesebbé varázsolható a játék. Ronaldo mellett a legnagyobb edzőzsenik is használhatók, úgy mint José Mourinho, Zinedine Zidane, Jurgen Klopp és a többiek.

A véletlenszerűen generált avatár helyett ezek a módosított modellek kapnak helyet az átvezető animációkban és a tárgyalásoknál, így sokkal realisztikusabb élményt kínál a karrier mód.

Meglepő módon, az oldal lehetőséget nyújt arra is, hogy a játékosok a menedzsernek készülő sztárokkal is első kézből tapasztalhassák meg az irányítói feladatokat. Olyan nevekre gondolok itt, mint John Terry, Thierry Henry vagy Francesco Totti.

ITT találjátok a letölhető fájlokat!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!