Frissítés érkezett Xbox One-ra! Egy fura hibát orvosoltak hosszú idő után

Frissítés érkezett Xbox One-ra! Egy fura hibát orvosoltak hosszú idő után

Csak itt érhető el egyelőre a patch, a többi platformon nem jelezték a problémát, amely 1 hónapja keseríti az Xboxosok életet.

Az XBOX One felhasználók (főleg az észak-amerikaiak) tegnap egy különös üzenetre lettek figyelmesek a FIFA18-ba való belépés után. Egy patch várta a Microsoft konzol tulajokat.

Fixálták a következő problémát: A játékos csapatát a CPU AI vezérelte, miután kikapcsolta a másodlagos vezérlőt a pre-match során

Míg sokan azt várják, hogy az EA tovább csiszolja játékát a fejlődés érdekében - valószínűleg lesz majd a jövőben jó néhány frissítés még -, ez az update XBOX1 specifikus, célja pedig egy különleges hiba javítása.

A probléma elég vad, íme:

A fentebbi patch leírása és a szóban forgó videó úgy tűnik egy és ugyanaz, és a készítője el is magyarázta, hogy pontosan mi történt.

Egy Daily Knockout Tournamentet játszott emberünk Xbox One-on és a PC-n keresztül streamelte. Mivel Wi-fi-t használt (melyet érdemes hanyagolnunk, főleg FIFA-nál, ha nem akarunk disconnecteket), nem ment minden gond nélkül, így vissza váltott közvetlenül a konzolára. De ezzel a manőverrel, mivel elsődlegesen a kontroller a PC-vel volt párosítva, a konzol úgy érzékelte, mint egy másodlagos konfigurációt. Annak ellenére, hogy milyen beállításon volt az AI, 1-1-re kiegyenlített, és mire a félidőre sikerült visszaszerezni a rendszer felett az irányítást, a játék összeomlott. Tehát a mesterséges intelligencia egy ideig a játékos helyett játszott.

Nem tesz említést az EA, hogy érkezne ilyesmi javítás PS4-re vagy PC-re. Elvileg, ha nem is kapunk ilyen üzenetet, akkor ezeken a platformokon nem is létezik a hiba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!