Három divízióval támad a Hungarian Pro League!

Három divízióval támad a Hungarian Pro League!

A rendes HPL mellé még érkezett egy Challanger és egy Amatőr osztály is.

A HPL ötlete nem újszerű, hiszen elég régóta létezik már ehhez hasonló. Mindössze annyi a különbség, hogy azt FPL-nek hívják, és a profi CS világ legjobbjai játszanak ott, míg itt a magyar közösség legjobbjai mixelgetnek. A bejutás a ligába eddig úgy történt, hogy a szervezők hívtak játékosokat. A tagok létszáma ingadozó volt, azonban a csalók és rosszul viselkedő játékosok miatt jobbnak látták az alsó szintek bevezetését.

Most megkönnyítették a bejutást, hiszen két új osztály is érkezett: a Challanger és az amatőr. A HPL-C-ből a legjobb öt, míg az amatőrből a legjobb három ember jut fel hónap végén. Az amatőrbe és a challangerbe a bejutás mindenki számára elérhető, a kitétel mindössze a 4-es, illetve a 8-as szint FACEIT-en, illetve a perfekt magyar nyelvtudás. Az amatőrbe ide kattintva, míg a Challangerbe ide kattintva tudtok jelentkezni.

A kezdeményezés nagyszerű, hiszen így sokkal könnyebb kitörni az MM-ek világából, sőt, még az is lehet, hogy egy jobb csapat felfigyel rád. A liga népszerűségét az is jól mutatja, hogy jelen pillanatban az amatőrben 246, a Challangerbe 66, a fő ligában pedig 136 játékos van, ez összesen 448 ember ebben a pillanatban, és valószínűleg még messze a vége a hirtelen népszerűségnek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!