Nolife Raphael visszakapta az életét: feloldották a tiltását, mehet tovább a szintfarm!

Nolife Raphael visszakapta az életét: feloldották a tiltását, mehet tovább a szintfarm!

Nolife Raphael bizonyította, hogy nem botozott, így a Riot kénytelen volt feloldani a fiókja tiltását.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a világ második legnagyobb szintű játékosa kitiltást kapott 2203-as kóddal. A 2203-as kód azon kitiltásokra érvényes, ahol külső applikáció segítségével játszik helyettünk a gép, tehát botozásra szól. A botozás szigorúan sérti a Riot Games felhasználási feltételeit, így senki ne próbálja ki!

Nolife Raphael-t száműzték az életbe! Búcsúzik a világ második legmagasabb szintű játékosa!

Huzsi | 17/11/29 08:46 Emlékeztek-e még a szint ranglétránkra, ahol NoLife Raphael az első és második helyen volt? Ennek is megvolt az oka, repült is érte a Riotnak köszönhetően. Vannak dolgok, amik nem úgy jönnek össze a League of Legends világában, ahogy elterveztük azt, akárcsak a való életben.

Nolife Raphael azonban nem volt túlságosan elszállva a boldogságtól, amikor meglátta a kitiltást. Azonnal felkereste a játékostámogatást, akikkel hosszadalmas tárgyalást folytatott a fiókja visszaszerzése érdekében. Az igazság az, hogy Raphael bizonyítékokkal tudta alátámasztani, többek között a kliens log segítségével, hogy sosem használt külső programot. Emellett az érve mellett szólt többek között az is, hogy hülye lenne kockára tenni a fő felhasználóját amibe már ennyi időt, pénzt és energiát fektetett bele több szezonon keresztül -és ez teljesen jogos is. Mivel a Riotnak nem volt konkrét bizonyítéka a botolásra, feloldották a felhasználó kitiltását.

Azonban a fiókját továbbra is vizsgálja a Riot, ugyanis az account sharing (fiók megosztása mással) vádja alól még nem mentesült. Jelen esetben folyik a kivizsgálás, azonban akár így, akár úgy, ha meg is osztotta barátaival a felhasználóját, hogy közösen érjék el a legnagyobb szintet, azért végleges kitiltás nem jár korábbi büntetés nélkül. Az esethez Riot Cactopus is hozzászólt, miszerint a felhasználó megosztásra erős bizonyítékokkal rendelkeznek Raphael ellen, így ha más szabálytalanságot nem is csinált, de ezzel számolnia kell.

A felhasználó megosztás ugyebár a szezonbeli jutalmaktól foszt meg, 1 szezonon keresztül, amennyiben korábban még nem történt ilyen. Kíváncsian figyeljük a továbbiakat az üggyel kapcsolatban. Raphael a 140. szinten lett kitiltva, azonban már most 172. szintű, ezzel visszavette az első helyet a világranglistán.

Ti milyen büntetést adnátok annak, akinek a felhasználóját több ember csinálja egyszerre? Szerintetek büntetendő egyáltalán? Írjátok meg nekünk hozzászólásban!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.