A KnC sok eddig nem látott dolgot hoz, de sok finomság ki is maradt

A KnC sok eddig nem látott dolgot hoz, de sok finomság ki is maradt

Már nem csak egy út áll az Exodia Mage előtt, a Rogue Spellstone erősítése felér egy Priest Questtel, és a fejlesztők egyszerűen kifelejtettek mechanikákat.

A Kobolds and Catacombs sok szempontból formabontó kiegészítő. Itt látunk először legendary fegyvereket, bemutatkoznak a fejleszthető Spellstone lapok és olyan Single Player játékmódot is kapunk, a Dungeon Run formájában, amit eddig még soha. De nem csak ezek "furcsa" jelenségek a Mamut évének új kiegészítője körül, pár szemfüles játékos több érdekes dolgot is észrevett, miután megérkezett az össze lap. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy milyen soha nem látott dolog került be, és mik maradtak ki teljesen.

 A szettben egy olyan kártya sincs, amin a következő képességek olvashatóak: Charge, Spell Power, Freeze, Windfury, Choose One és Enrage

A Rogue Spellstone harmadik szintjét majdnem nehezebb elérni, mint megcsinálni a Priest legendary Questjét, mivel a Priest estében csak idézésről van szó, míg a Rogue esetében kézből kell kijátszani a DR lényeket.

A Quest Mage kombóját most már nem csak egyféleképpen lehet összerakni a Leyline Manipulator miatt. Kell 1 Antonidas, 1 Sorcerer's Appretice, 2 Simulacrum, 1 Molten Reflection és 1 Leyline Manipulator. A szekvencia pedig a következő: Ha megvannak a kívánt kártyák, akkor ki kell játszani a két Simulacrum-ot és Leyline-t, majd utána várni kell egy kört. A második körben mehet a két ingyen Sorc Apprentice, utána Antonidas, a Molten Reflection utána, és végül a végtelen tűzgolyók.

A Kingsbane valamilyen szinte mindig megakasztja a Fatigue sebzést és csak a Gnomeferatu tudja megállítani.

A Mage megkapta az első kaszt specifikus Beast lapját a Raven Familiart.

Az egész szettben nincs egyetlen Murloc, Pirate és Totem se, sőt Mech is csak egy.

A Shifting Scroll a játék első olyan kártyája, amit abban a körben, amikor felhúzták, nem lehet kijátszani semmilyen esetben.

Nem kaptunk egyetlen 10 manás "kiegyensúlyozott" lapot sem, sőt a 0 manás cukifaktor is elmaradt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!