Pár nap, és itt a KnC -csak csínján a craftolással és kártyatörésekkel

A hétvégén landol az új kiegészítő, lehet majd bőszen bontogatni a kártyacsomagokat. Viszont craftolással legyetek türelemmel, elmondjuk miért.

Azzal szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a Hearthstone-ban a legnagyobb értékek a lapok. Lehet valaki hihetetlen stratéga vagy nagyszerű kártya mágus, ha ez ellenfél jobb minőségű paklit tud felmutatni, akkor bizony alapból egy jobb helyzetből indul. Ezért, ha elfogadtok tőlünk egy tanácsot, akkor az első napokban ne kezdjetek bele hihetetlen nagy törésekbe és craftolásokba. Igen tudom, hogy mindenki izgul kicsit és mindenkinek ott van a fejében, hogy ez aztán a lap, ezt én tuti össze fogom rakni, történjék bármi. Nos lehet, hogy bekövetkezik az a bármi. Láttunk már olyat, hogy valami körül hatalmas volt a zsibongás és végül nem váltotta be a reményeket, mint mondjuk anno a Hunter Quest. De persze erre van ellenpélda is, hogy valamire sokan csak legyintenek, aztán egyszer csak a meta egyik meghatározó eleme lesz, mint például Prince Keleseth

Pont emiatt nem érdemes nekimenni a lapoknak úgy, mint a viccbeli Pistike, ha ollót és ragasztót talál. Bontsátok ki a pakkokat, örüljetek a szerencséteknek ha sok narancs fordul ki és persze bosszankodjatok, ha sorra jönnek az egy rare négy common csomagok. Viszont ne törjetek be semmit és csak olyan lapot rakjatok össze, amit mindenképpen akartok. Ez a tanács főleg megfontolandó a f2p játékosoknak, akik nem költene a játékra semmit. Náluk a dust –és persze a kártyák értéke– megsokszorozódik. 

Legyen türelmetek, várjatok legalább két hetet. Addigra a meta már körvonalazódni látszik majd. A streamerek és a profik vélhetően végtelen mennyiségű paklit raknak majd össze, próbálnak ki, és persze vetnek is el azon frissiben. De ez a két hét elég lesz arra, hogy legalább egy kezdemény szárba szökkenjen. Addigra várhatóan a VS Data és a Tempostorm kidobja majd a metaelemzéseket, ahol bizony releváns adatok alapján lehet majd azt mondani, hogy márpedig nekem erre szükségem van, mert ezek a kártyák kellenek az előre haladáshoz.

Azért hozzáteszem, hogy a tanács akkor nem áll fenn, ha tele vagytok varázsporral, vagy csak egy-egy kedvenc kasztot akartok játszani, ebben az esetben hajrá! 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!