A playoff már tuti, továbbjutottak DeadFoxék az ESL Pro League LAN döntőjében!

A playoff már tuti, továbbjutottak DeadFoxék az ESL Pro League LAN döntőjében!

Elverték az Astralist is, ezzel nagyon simán bejutottak az egyenes kieséses szakaszba.

Mint ma reggel írtuk, 1-2 ponttal is továbbjuthatott volna már a HR csapata, de ők tovább mentek és elverték az Astralist is, a három pont pedig az jelenti, hogy már biztos Deadfoxék helye a playoffban!

HellRaisers vs. Astralis

CT-ben kezdtek DeadFoxék Overpassen, és már az elején nagyon elhúztak 8-3-ra, de végül a félidő előtt még feljöttek a dánok 9-6-ra. A félidőben a pisztoly kört sikerült elhozni, de sajnos a következő kör nem sikerült túl jól, így egyből mehettek ecora DeadFoxék. 10-9-nél jöhetett az újabb buy kör a HR-nek. Egyből taktikát váltottak Bencéék és az ő vezetésével rohantak be "B" lerakóra és egy tripla entryvel szerezte meg a kört csapatának.

A következő körben is megvadult DeadFox, és most egy duplával nyitotta meg a lerakót. 12-9 az eredmény a HR javára. Taktikát váltott a HR és ezúttal "A"-ra mentek, de egy dolog nem változott: DeadFox megint szanaszét lőtt mindenkit, ezúttal 4 kill fűződött a nevéhez. A következő körben megint DeadFox maradt 1v1-be, ám sajnos ezúttal nem jött össze, és ezt a kört a dánok nyerték, a lendület pedig a következő három körben is kitartott, ezzel ki is egyenlítettek. Újabb taktikaváltás után force-ban lőtték szét a dánokat Bencéék, ezzel két körre voltak a sikertől. Hatalmas kört hozott újra a HR és innentől már meccspontjuk volt; 15-13-ra vezettek. Az utolsó körben már négy dán játékos is forceolt, így pofonegyszerű dolguk volt DeadFoxéknak, simán lehozták a kört és 16-13-ra elverték a dán top csapatot.

A rájátszás így már biztossá vált, az ellenfél később derül ki. Addig is, hamarosan jön még egy meccs a FaZe ellen, avagy GuardiaN vs Deadfox a pályán! Magyar közvetítés naná, hogy nálunk:

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!