Stancifka továbbfejlesztett metapaklijai -Vigyázat nyomokban koboldokat tartalmaz!

Stancifka továbbfejlesztett metapaklijai -Vigyázat nyomokban koboldokat tartalmaz!

A Misfits játékosa már most összerakta, hogy melyik paklikkal kezdi majd az új kiegészítőt. A Kobolds lapok már ott vannak, de egyelőre csak óvatosan.

Ahogy az várható volt, a profik elkezdték a kísérletezéseket az új kiegészítő kártyáival. Az elsők között most Stancifka osztotta meg, hogy milyen deckeket rakott össze fejben, és mivel kezd majd neki ennek az átmeneti időszaknak. Lássuk szerinte mi lesz erős.

Secret Mage

Deck kód: AAECAf0EAu4CotMCDnG7ApUDqwSWBewFo7YC17YC67oCh70CwcECr8ICmMQCj9MCAA==

Cifka nagyon nagy rajongója az Aluneth lapnak, szerinte a kiegészítő legjobb darabja a Mage fegyver, és bár én nem osztom a véleményét, de abban igaza van, hogy ebbe a deckben igenis van helye, sőt talán meg is határozza majd a Secret Mage esélyeit. Igazából ezen kívül csak az Explosive Runes kerül be még a Mirror Entity helyére, ami egy nagyszerű csere, mert most azt a kártyát nagyon könnyen körbe lehet játszani. Mindettől függetlenül ez az összeállítás nagyon tetszik, a Secret Mage eddig is ért el közepes sikereket, viszont az Aluneth miatt sokat erősödhet, mert így folyamatosan kapja majd a gyorsan kijátszható lapokat.

Mill Rogue

Deck Kód: AAECAaIHBIDTAs/hAt/jAsPqAg2KAbQBxAHtAs0DiAf4B4YJ9bsCgcIC3NECmuIC2+MCAA==

Egy régi ismerős új köntösben. Az egyetlen emlékem ezzel az archetípussal, hogy valami hihetetlenül utáltam. Ha ellenem volt azért, mert általában Control paklikkal mentem és mindig tele volt a kezem és csak azt láttam, hogy égnek a kártyáim. Ha pedig én vetemedtem arra, hogy azzal menjek, akkor soha nem sikerült összehozni jól a kombókat. Azóta persze megkopott a típus, viszont az új lapok nagyon sok új lehetőséget hoznak, így újra a reneszánszát élheti. Kezdésnek az Evasion segít előkészíteni a Rogue DK kört. Sonya és Zola tökéletes lapok arra, hogy visszapattintsák a Coldlight Oracle lapokat és égessék a lassabb paklikat. A Fal'dorei Striderből nagyon sok értéket ki lehet szedni. Az Elven Minstrel pedig ad még egy löketet, ha kell még pár lap. Ez így nagyon szemtelen paklinak tűnik.

Dragon Priest

Deck kód: AAECAa0GBtMK1wqqsgK1uwLqvwLKywIM+ALlBI0I0QryDIK1Arq7AvC7AtHBAtjBAsvmAvzqAgA=

A Dragon Priest nem egy kihalófélben lévő archetípus, sőt stabilan azt lehet mondani, hogy ott van a tier 2-ben. Viszont a Duskbreaker és a Twilight Acolyte teljesen új magaslatokba emelheti. Az új Priest sárkány egyszerűen beteg, erre nincsen jobb szó. Ez a lap ugyanaz, mint a Hellfire és nem sebez minket, hanem ad egy 3/3-as lényt, ami egyszerűen durva. Simán meglehet, hogy ez az egyetlen kártya a tier 1-be dobja a decket. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor Control kártyaként a Twilight Acolyte is befigyel, csak gondoljatok bele, hogy lelopja a Hydra 8 támadását, ami egy teljesen simán elképzelhető kimenetel.

Bloom Warlock

Deck kód: AAECAf0GBu0FtgfMCKG3As/HApfTAgwXMMQI8q4Cm8IC3sQC38QCkMcC58sC8dAC8tACiNICAA==

Ha minden igaz, anno a pakli alapjait Disguised Toast rakta össze, de nyáron az Un'Goro vége felé Stancifka is foglalkozott vele. Az egész nem kapott szárnyra, mert sokszor a deck saját magát ütötte halálra, viszont most a Lock Spellstone egy új irányt adhat, hiszen annyi gyógyítás van benne a sebzés mellé, ami miatt ki lehet bírni addig, míg a DK kijátszásra kerül. Ja és hozzá kell tenni, hogy az olyan lapok, mint a Kobold Librarian, meg a Vulgar Homonculus nagyon egyszerűen lehet fejleszteni. 

Fatigue Warrior

Deck kód: AAECAQcC38QCn9MCDkuQA6IE+Af/B/sMm8ICucMCjs4CjdIC8dMCz+UCyucCz+cCAA==

Ez a pakli eddig is nagyon erős volt, mégsem játszottak vele sokan. Ennek két oka volt igazán, az egyik, hogy nagyon bonyolult, a másik pedig, hogy nagyon sokáig tartanak vele a meccsek. Viszont a Drywhisker Armorer, meg a Reckless Flurry olyan plsuzot jelenthet, amivel még jobb esélyei lesznek aggro ellen, ha pedig feljebb megy a győzelmi aránya, akkor lehet, hogy sokan előkapják majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!