"Mindig a sárga úton" -Egy nagyon jó pakliépítős Brawl tért vissza

Visszatért az egyik kedvenc bunyóm, a Yellow Brick Brawl. Még mindig olyan vicces, mint volt (–ha nem jobb–). Íme öt pakli, amivel tegnap el tudtam szórakozni pár órát.

Dorothee visszatért, és megint elhozta a játékát, ami az egyik legjobb brawl, véleményem szerint.

Amint látni lehet a bal oldalára pakolt lények Charge képességet kapnak, a jobb oldaliak pedig Tauntot. Ezen kívül annyit kell még tudni, hogy mi építünk paklit, és csak 10 kártyát választhatunk. De lássuk a paklikat.

Purify C'Thun

Deck kód: AAEBAa0GCt0E0wrXCpNHk60Cya8Cy68Cz68CkrQCrLQCAAA=

Ez volt a leghatékonyabb paklim, 20 körből ha jól emléksze 15-öt nyertem vele. A C'Thun buff lapok, Charge után simán kontrollálják a dolgokat, de ha véletlenül elszabadulna a helyzet, akkor a Tauntos Ancient Watcher meg a Statue nagyon sok mindent fel tud fogni. Ha minden kötél szakad, akkor pedig ott a Death meg a Pain. Végül pedig, ha sikerül eljutni a 10. körig és C'thun ott vigyorog a kézben, akkor már lehet is balra pakolni és megnyomni a Well Played Emote-ot.

Deathrattel Hunter

Deck kód: AAECAR8K3gTtCYEKzq4CubQC6rsC7LsCn8ICocICq8ICAAA=

Ez így magában a nyers erő. Nem bonyolítja túl a dolgokat, csak simán lebontja az ellenfél arcát. A Devilsur Egg, mehet a Taunt oldalra, egyébként az összes többinek a Charge kell. Azt mondanom sem kell, hogy a Scavanging Hyena hihetetlen gyorsan tud hatalmas mérteket ölteni, és akkor a Vicious Fledgeling-et meg sem említem.

Quest Mage

Deck kód: AAEBAf0ECsABqwTmBPgHuAiVD8HBAtDBApjEAtrFAgAA

Ebben már picit nagyobb volt a kihívás, itt nem ment könnyen a dolog, de nagyon jó volt gondolkodni egy jót, hogy most mégis mi merre hány méter. Alapból nem játszom sok Exodia meccset, de itt nagyon megtetszett, szóval tuti kipróbálom majd a koboldos változatot.

Jade Evolve Shaman

Deck kód: AAECAaoICvsBuwPQB/sM+qoCh7wCz7wClL0C+b8C688CAAA=

Ez egyszerűen zseniális volt. A korai körök kicsit gyengék, de ha sikerül felhizlalni a gólemeket, akkor utána nem lehet megállítani. Azt meg kell említeni, hogy ha Dorothee bal oldalán vannak lények az Evolve után, akkor újra megkapják a Charge képességet. Bevallom, én kétszer átadtam a lehetőséget az ellenfelemnek figyelmetlenségből.

Ultimate Ramp Druid

Deck kód: AAECAZICCiTkCL6uAuC7Asu8AovBAvDCAuLHAofOAsLOAgAA

Ez volt az utolsó, ami kipróbáltam és kb. a negyedik körben majdnem mindig 10 manán voltam. Nagyon sok a ramp, vagy én voltam nagyon szerencsés. Sokszor egyébként azt éreztem, hogy az egész már nem fair az ellenféllel szemben, aztán jött szembe egy ugyanolyan pakli, mint az enyém, és durván kikaptam. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!