Hirdetés

Februárban LAN-on is összecsapnak az öregfiúk!

2018-ban is visszatérnek a pályára a hazai CS:GO veteránjai, ezúttal pedig LAN-on mérik össze tudásukat.

Hirdetés

Nem most volt, hogy utoljára játszani láthattuk az öregfiúkat. Júniusban 5 csapatos online versenyt játszottak, ami végül a kuLiquid győzelmével ért véget. Azonban most egy még nagyobb gálára készülnek, ugyanis az internet világából az e-sportbárokéba vándorol át a rendezvény.

2018. február 24-én ugyanis az Infinity eSport Bárban feszülnek egymásnak a veteránok, tehát a szériában először LAN környezetbe kerülnek. A rendezvény ezen a szombati napon, 14:00-tól kezdődik és teljesen ingyenes lesz bárki számára. A program szerint folyamatos élőközvetítés, helyszíni interjúk, játékok és after party is várható.

A meccsekről egyelőre nem sokat tudni, hiszen még a szervezés korai szakaszban van. De ami már biztos, hogy ki lesz a 4 csapatkapitány. A szokásokhoz híven ismét a régi idők irányítói veszik kezükbe az irányítást, így FLegby, Deep, KODIAK és ziTi mind előállnak majd egy-egy csapattal a versenyre. Közülük FLegby lesz az egyetlen "újonc", ugyanis ő eddig nem vett részt egyik öregfiúk gálán sem. Ha esetleg valaki még nem találkozott volna a nevével, az a n1ce 6aming menedzsereként találhatja meg, illetve annak idején itt is játszott több veteránnal is, pl. egy másik kapitánnyal, ziTivel.

Amint további információk érkeznek a versenyről, úgy beszámolunk róluk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?