Bemutatjuk: Miramar -videó

Bemutatjuk: Miramar -videó

bLYYY kipróbálta az új pályát, és a videó hosszából már láthatjátok, hogy egész jóra sikerült az első meccse.

Ma reggel kiderült, hogy nem csak a másfél perces videót kapjuk ma, hanem egyből ki is próbálhatjuk az új pályát és az összes újdonságot is a teszt szervereken.

December 20-án érkezik az 1.0, és már tesztelhetjük Miramart

Wolfi | 17/12/08 12:30 Tegnap a The Game Awards-ra várt szinte minden PUBG rajongó, hogy végre láthassuk a sivatagos pályát, emellett megkaptuk az 1.0 kiadási dátumát, és még ma kipróbálhatjuk Miramart! Teljesen új UI-t is kapunk, ami sokkal barátságosabb, fényesebb és dinamikus, tehát folyamatos mozgásokat lehet látni a háttérben.

Szokásunkhoz híven bLYYY most is kipróbálta a teszt szerver újdonságait, ezúttal viszont egy egész meccset láthattok, hogy merre jár és milyen új tárgyakat/járműveket talált útja során.

Szerencsére sokban különbözik Erangeltől és nem hazudtak: a terepeken tényleg nem könnyű haladni. Spoiler veszély: bLYYY meg is nyerte a meccset, így 30 percnyi tömény Miramart láthattok. Reméljük, hogy nektek is annyira tetszik a pálya, mint nekünk, és ugyanannyira izgatottak vagytok, hogy végre a rendes szerverre is megérkezzen. Ha szeretnétek követni bLYYY-t, azt itt megtehetitek.

 TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!