Újra fúrtak az adatbányászok: kiderült a havas map neve és más érdekességeket is találtak!

Újra fúrtak az adatbányászok: kiderült a havas map neve és más érdekességeket is találtak!

Az egyes patch-ek során gyakran előfordul, hogy már későbbi dolgok is bekerülnek az adathalmazba, amit egyesek nagyon szívesen kutatnak át, "kincseket" keresve. Ezúttal találtak is!

Nem ez volt az első –és jó eséllyel nem is az utolsó– alkalom, hogy az adathalászok, vagy bányászok papíron még nem publikus információkat varázsolnak elő a játék fáljaiból. Ezúttal is így történt, és több érdekességet is találtak elrejtve a szénakazalban.

Bemutatjuk: Miramar - Videó

bLYYY kipróbálta az új pályát, és a videó hosszából már láthatjátok, hogy egész jóra sikerült az első meccse.

Rögtön egy elég meglepő dolgot találtak, egyrészt a /TsIGame/Content/Maps útvonalon rögtön 5 mappát is találtak, vagyis lehet, hogy 5 térképünk lesz majd egyszer? Az első az Erangel, amit már minden bizonnyal mindenki becsukott szemmel is ismer, hiszen már egy ideje játszhatunk rajta. A második simán Desert névre hallgat, ez tegnap megjelent Miramar, melyet egyelőre még csak a teszt szervereken próbálhatunk ki és egy sivatagi stílusa van, itt sincs úgymond újdonság. Viszont van még három másik mappa, amiről elvileg nem sokat tudunk még.

Ezek egyike a Sergi névre hallgat, talán ez lehet majd a következő pálya. Jelenleg egyetlen egy tető textúra található benne, semmi más.

Vannak itt azért más érdekességek is, mint a /ReplayMap/ mappa. Jelenleg egyetlen egy light map található benne, lehet hogy ezt belső tesztelésre használták inkább, vagy talán a replay rendszerhez lehet valami köze, ez egyelőre még akkora rejtély, mint a hatalmas szoborláb a Lost első szezonjában.

Végül, de nem utolsó sorban van itt még egy /DihorOtok/ mappa, ami egy havas pályához tartozhat, ezt ugyebár már korábban beharangozták. Ezen belül, a /DihorOtok/Art/Special/level_cosmodrome/ mappában található egy M_Assets_Snow nevű fájl, ami hótextúrákat tartalmaz.

Három másik mappa található még a DihorOtokon belül, de azokban nincs nagy érdekesség. Ezek a féjlok szinte biztosan a havas pályával vannak összefüggésben, legalábbis ezt gondolhatta az adathalász úriember is, míg rá nem keresett a nevére a umodelen belül és egy csomó találatot dobott ki. Úgy tűnik, hogy a legtöbb térképhez használt asset igazából már rég a játékban van, így számos tárgy is, köztük egy asztal, egy utcalámpa és egy piszoár.



A másik két maphoz képest természetesen jóval kevesebb fájl található a havas pálya mappájában, ha összehasonlítjuk Erangellel vagy épp Miramarral, tehát még elég sokat kell dolgozni rajta, hogy el is készüljön, de legalább tudjuk, hogy folyamatban van Dihor Otok kiépítése. Elég durva belegondolni, hogy hivatalosan Miramar még ki sem jött, mindössze egy napja tesztelhetjük a tesztszervereken, de máris dolgoznak a harmadik pályán. Sajnos minimapot nem sikerült találni a pályához még, ami viszont furcsa, hogy az Erangel minimapot sem sikerült kibányászni, pedig azt hónapok óta használjuk már.

 TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!