Az idei Winter Cup-on már Hearthstone-ban is versenyezhettek!

Az idei Winter Cup-on már Hearthstone-ban is versenyezhettek!

Az Esport1 saját szervezésű mesekártya bajnokságára December végén kerül sor. 

Idén bővítésre kerül az Esport1 Winter Cup és December 30-án szombaton 14:00-tól már Hearthstone-ban is versenyezhetnek a vállalkozó szellemű játékosok. Az összdíjazás 80.000 forint lesz a Riskának köszönhetően, melyet a legjobb eredményt elérő mesekártyások között fogunk szétosztani. 

A torna online fog zajlani: maximálisan 32 játékost várunk, továbbá hazánk néhány ismert mesekártyása automatikus meghívást kap. A résztvevőknek rendelkeznie kell érvényes EU Battletag-gal és Battlefy fiókkal. A nevezést December 18-án, vagyis jövőhét hétfőn fogjuk megnyitni, minimális jelentkezési korhatár pedig 14 év, trükközni viszont nem érdemes, mivel a díjazás kifizetéséhez személyes adatokra lesz szükség. A játékosoknak a legfrissebb Hearthstone verzióval kell rendelkezniük, a küzdelmek pedig Standardban folynak majd.

4+1 pakli, ami eléggé hasít most Legendben

Nem kell feltétlenül Legendary fegyver ahhoz, hogy hatékonyan tudjatok haladni a ladderen.

A bajnokság svájci formátummal kezdődik, itt a győzelmek száma alapján alakul ki a rangsor. Az azonos győzelemmel rendelkezők között tiebreaker dönt majd. Ha megvan az első nyolc helyezett, a mezőny tovább lép az egyenes kieséses rájátszásba. A mérkőzések győzteseinek kötelességük jelenteni az eredményt az adminok számára, továbbá arról is meg kell győződniük, hogy ezt rögzítették-e a Battlefy-on.

A mérkőzések egyébként Bo5 Conquest formátumban fognak zajlani egy ban lehetőséggel. A svájci szakaszban a játékosok nem kötelesek felfedni egymás előtt a konkrét paklikat, és csak a kasztok feltüntetése szükséges az ellenfelek számára, azonban a tényleges paklilistát a verseny kezdete előtt kötelesek eljuttatni a szervezők által megadott email címre. Az egyenes kieséses szakasz során viszont a továbbjutott játékosok megismerhetik ellenfeleik pontos deckjeit. A teljes szabályzatot ebben a dokumentumban tudjátok megtekinteni, megszegésük esetleges kizárást is maga után vonhat, szóval olvassátok el pontosan majd.

A kommunikációhoz a Gamerevents Discordját fogjuk használni, itt találjátok majd a verseny adminjait, akikhez forduljatok bátran, ha bármilyen problémátok akad. Szóval legyetek szívesek erre készülni, feltelepíteni, és legalább alap szinten kiismerni a program használatát. A mérkőzéseket természetesen közvetíteni is fogjuk a Magyar Esport TV Twitch csatornáján, ha nem szeretnétek lemaradni az eseményről, nyomjatok rá egy követés gombot. 


Nézd meg esporthuhs élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A verseny további részleteiről hamarosan beszámolunk nektek, ha nem szeretnétek lemaradni; kövessétek az Esport1 oldalát. 


TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!