Jövőre

Jövőre "lenullázzák" a honor rendszert, de nem ez az egyetlen dolog, ami változik

Lassan véget ér az idei év, jövőre pedig mindenki visszakerül a kezdő kettes honor szintre. Ezen kívül változik majd a szintlépés és a kapott jutalmak is.

Nem volt egy egész évünk becsületet, vagyis honort gyűjteni, de még így is elég sokaknak összejött az 5-ös szint. Akik idén becsületesek voltak, azoknak van egy rossz hírünk, ugyanis a Riot bejelentése alapján a nyolcadik szezon elején (majdnem) mindenki szépen visszakerül a kezdőpozícióra, vagyis a 2-es szintre. Ez leginkább az e szint felettieknek rossz hír, ugyanis ha valaki 1-es, vagy netán 0-ás szinten volt, nem kapja meg a 2-est, hanem marad ott, ahol van.

PBE: új emote-ok, ikonok, nagy Miss Fortune nerf, valamint rúnaváltozások

Azt hiszem, minden idők legkirályabb emote-ja fog nemsokára megjelenni, emellett több karakterváltozás és persze rúnafrissítések jönnek.

Tehát nem számít, hogy hármas, négyes, vagy ötös szinten voltunk, mindenképpen visszaesünk majd. Az új rendszert nyáron vezették be egyébként, de úgy tűnik máris változtatni szeretnének rajta, alig fél év után. Különböző checkpointokat, vagyis ellenőrzőpontokat fogunk elérni jövőre a szinteken belül, amik a profilunkon is megjelennek. Attól függően, hogy hányas szintűek voltunk idén, meghatározza, hogy melyik ellenőrzőponton kezdünk jövőre. Hogy ez hogyan is fog kinézni, azt alább láthatjátok:

  • 5-ös honor szint a 2017-es szezonban -> kettes szint 2018-ban, 3. ellenőrzőponton
  • 4-es honor szint 2017-es szezonban ->kettes szint 2018-ban, 2. ellenőrzőponton
  • 3-as honor szint 2017-es szezonban ->kettes szint 2018-ban, 1. ellenőrzőponton
  • 2-es honor szint 2017-es szezonban-> kettes szint 2018-ba, ellenőrzőpont nélkül
  • 0 vagy 1-es -> maradsz a jelenlegi szinteden 2018-ban is

A jutalmak is változni fognak ennek fényében. Időközönként Honor kapszulákat kapunk majd a szintünktől függően, de Honor Orb-ot, vagyis gömböt is kapunk, ha elérünk egy adott checkpointhoz. Az Orbok egy, vagy több kulcstöredéket és hőstöredéket fognak tartalmazni, míg a kapszulák kozmetikákat (skinek, ward skinek) és emote-okat tartalmazhatnak.

Ezeket a változásokat már most is ki lehet próbálni a PBE szervereken, az élő szerverekre pedig a következő egy hónapon belül kerülhetnek be.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!