A héten elkezdték a Battlecast Illaoi skin készítését, -így állnak most!

A héten elkezdték a Battlecast Illaoi skin készítését, -így állnak most!

Korábban volt egy közösségi szavazás arról, hogy milyen skint kapjon Illaoi. A közösség végül a Battlecast skint választotta, a Riot pedig beavatott minket, hogy hogyan is állnak most a munkálatok.

Sokan érdeklődtek a szavazást követően, hogy mi is a helyzet az Illaoi skinnel, készül-e egyáltalán. A választ természetesen igen, NERP1186 mutatta be nekünk a Riot Games oldaláról, hogy hol is tartanak pontosan. Egy hőskinézet elkészítése sok időbe telhet, így várható volt, hogy nem a szavazást követő egy-két héten belül kapjuk meg az új kinézetet.

Rendhagyó módon a játékosok választhatják ki az új Illaoi skint!

Több mint két éve nem készült skin a papnőnek, ezúttal viszont hármat is kapott, amiből a játékosok választhatják majd ki a kedvencüket.

A bejelentést is rögtön azzal kezdte a Riot, hogy nem kell aggódni, nem feledkeztek meg róla, a munkálatokat pedig pont ezen a héten kezdték el igazán. Az első igazi update-et december 26-án szeretnék majd kiadni, majd ezt követően minden második héten írnak majd arról, hogy éppen hol tartanak egészen addig, amíg a skin kiadásra kész nem lesz. Ez nem lesz olyan egyszerű, mivel minden update-nek kell nagyjából egy hét, amíg minden régió nyelvére lefordítják, ezért kell az a bizonyos két hét, mivel maga a frissítés is nagyjából egy egy hetes munka.

Rengeteget gondolkoztak azon, hogy miként is tudnának minket leginkább beavatni a folyamatokban, de mivel csak most kezdték el igazán az egészet, ezért kíváncsiak a véleményünkre, hogy mi az, amit mindenképp látni szeretnénk. Ez nem egy ígéret a részükről, de megpróbálják beleépíteni a közösség elvárásait a kinézetben. Addig is, amíg egy teljes update érkezik, több splash art verziót is megmutattak, hogy milyen irányokba indultak el a tervezéssel.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!