Rexxar mégis megkapja a szörnyetegeit -A fejlesztők bepakolják a Beast-eket

Rexxar mégis megkapja a szörnyetegeit -A fejlesztők bepakolják a Beast-eket

A játékosok nyomására a Blizzard az új Beast kártyákat is megadja a hunter DK-nak, pedig nem így tervezték.

Még nem telt el egy hét sem, mióta a kinyíltak a katakombák bejáratai és a koboldok beköltöztek a Hearthstone játékosok gyűjteményébe. Azóta láttunk pár érdekességet; mint a Spellhunter születését, a Miracle Rogue újjászületését és persze az aggro paklik korai térhódítását. De persze a furcsaságokon túl aggasztó dolgok is előkerültek, hiszen már az első napokban elkezdtek arra panaszkodni a játékosok, hogy nem minden működik úgy, ahogy kellene. A probléma középpontjában pedig Hunter DK, Deathstalker Rexxar volt, miszerint a Build a Beast hősképesség bizony tudomást sem vesz az új, KnC vadállatokról. Az elején sokan ezt egyszerűen bugnak gondolták, de később kiderült, hogy ez bizony egy teljesen szándékos fejlesztői lépés volt. No akkor csapott át az egész még erősebb panaszáradatba, sőt a játékosok még új ötleteket is adtak a Team 5-nak, hogy mi lehetne a következő lépés.

A játékosbázis eléggé kiakadt a Deathstalker Rexxar nerfen

A Kobolds and Catacombs indulását szép kis dráma árnyékolja be.

Viszont egy dologban nem érheti panasz a Bklizzard-ot, miszerint mindig is meghallgatták a játékosok véleményét, és ez a mostani eset sem kivétel. Nemrég a hivatalos fórumokon megjelent, hogy a közösség kérésére változtatnak a dolgokon, Rexxar mégiscsak megkapja az új játékszereket is.

"Sokan jelezték, hogy Deathstalker Rexxar lehetőségei jelentősen megcsappantak, mivel az új kiegészítőből, a hősképessége nem kapta meg a Beast lapokat. Ezzel mi is egyet értünk, miután megvizsgáltuk a problémát és úgy döntöttünk, hogy változtatunk. Egy következő frissítés során a Hunter Deathknight kártya megkapja a most kiadott Beasteket is. Viszont addig is türelmet kérek a játékosoktól, hiszen ez a folyamat elég bonyolult és a változás több ponton is érint a játékot magát. A komplikáltság miatt, a változtatás lehet több lépcsőben valósítjuk meg, és kezdésnek csak egy kisebb csomagot aktiválunk majd. Egyelőre pontos dátumot nem tudok mondani, mivel ez még nem áll rendelkezésünkre. 

Azt is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, hogy a jövőben is lesznek olyan Beast kártyák, amiknek a szabályok alapján ott kéne lennie a lehetőségek között, de mégis kimaradnak. Ilyen például a King of Beasts, és minden bizonnyal több ilyen is lesz majd."

Tehát a Hunter játékosok örülhetnek, mert az öreg Rexxar mégis több lehetőség közül választhat majd. Viszont van egy olyan érzésem, hogy az utolsó mondat valamire célzott, azt még nem tudja senki, hogy pontosan mire, bár a Stoneskin Basilisk egy lehetséges célpont. Mindenesetre ez egy pozitív történés és örvendetes, hogy a fejlesztők ennyire komolyan veszik a játékosokat és meglátásaikat. Csak így tovább Blizzard.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!