Ezért karolta fel a Villamixet Nadeshot

Ezért karolta fel a Villamixet Nadeshot

A 100 Thieves menedzsere; Nadeshot fejtette ki a véleményét az új CS:GO csapatról és a kNgV-botrányról.

Bár jó ideje sejthettük a különböző riportokból, hogy a 100 Thieves teszi rá a kezét a Villamix néven elhíresült ötösre, a bejelentésre egészen a mai napig várnunk kellett. Korábban erről be is számoltunk ma, de egy fontos részlet lemaradt: miért kellett heteket várnunk a bejelentésre? Nos Nadeshot, a szervezet menedzsere, egy négy és fél perces videóban most elmondja, hogy mi is zajlik a háttérben. De ami még fontosabb, kifejti a véleményét a kNgV-botrányról is, és megtudjuk, hogy miért igazolta le a Villamixet ennek ellenére.

Most már hivatalos: a 100Thieves igazolta le a villamixet

Egy ideje már nyílt titok volt, de Nadeshot most hivatalos bejelentést tett.

Elsőként a kötelező köröket futja le a videóban, vagyis elmondja, hogy mindenképp akart egy FPS-játékban is csapatot maguknak, erre pedig a CS:GO volt a legalkalmasabb. De utána végre jön a lényeg, vagyis a DreamHack Montrealon történt események és a folytatás visszhangja:

"Teljesen tisztában vagyok ezekkel és egyáltalán nem veszem félvállról az ügyet. De amikor beszéltem velük az járt a fejemben: nem engedhetem, hogy egyetlen ballépés határozza meg őket a karrierük végéig... Tudom, hogy mi történt, de azt gondolom, hogy ez nem teheti tönkre a karrierüket. Meg kell adni nekik az esélyt, hogy újra a legmagasabb szinten játszanak és részt vehessenek a Majorön, ha már kiérdemelték a helyüket. Ezért szerződtettem le őket."

A videó másik felében pedig arról beszél, hogy mit akar tenni értük, hogy a jövőben sikeresebbek legyenek:

"Szerintem senki sem kérdőjelezi meg azt a nyers skillt, amivel ezek a játékosok rendelkeznek. A következő lépés pedig az lesz itt a 100 Thieves-nél, hogy segítsünk nekik a személyes fejlődésben, a brandjük építésében és bármiben, ami a profi e-sportoló léttel jár."

Ezután pedig a csapat jelenéről beszélt, vagyis arról, hogy mit csinálnak éppen kNgV-ék:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy segíthetek nekik visszajutni a profik közé. Éppen ezért az elmúlt hetekben nagyon sokat beszélgettünk velük. Jobb gyakorlást akartak, és ezt Brazíliában nem kaphatták meg. Felraktuk őket egy repülőre és most Lengyelországban bootcampelnek, ahol a világ legjobb csapataival tudnak készülni arra, hogy jövőre felvegyék a versenyt a Majorön és a nagy versenyeken az ellenfeleikkel."

Erről a lengyelországi kiruccanásról egyébként már képi bizonyíték is előkerült egy rajongónak hála, aki beléjük futott egy helyi plázában. Kíváncsian várjuk, hogyan sikerül a visszatérés, de erre leghamarabb is csak január végén, az ELEAGUE Boston Majorön kapunk választ.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!