A mai napig nincs nyertese az nVidia versenyének

A jelentkezők sok energiát öltek a videókba, még sincs nyertes, de még hivatalos válasz sem.

Szeptember végén jelent meg egy cikkünk egy videóról, amit bLYYY küldött el nekünk és amellett, hogy nagyon jól sikerült ezzel jelentkezett a „PlayerUnknown’s Battlegrounds ShadowPlay Highlights Contest”-re.

Elképesztően jó PUBG fragmoviet kaptunk egy magyar sráctól

Egy olvasónk küldte be a highlight videóját, ami nagyon szép lövéseket, és pár vicces jelenetet is tartalmaz.

Akkor még az októberi határidő volt megadva, amit később kitoltak, de végül azóta sincs nyertese a videokártyáknak és a pendrive-oknak. Később bLYYY megkeresésére nagy nehezen reagáltak, de fűt fát összehordtak neki csak az igazságot nem mondták el. Amikor pedig megunták azt, hogy valaki nem hagyja annyiban és érdeklődik a verseny után azt mondták, hogy ez csak azoknak szólt, akik akkor telepítették a Gforce experience-t. Az egyetlen probléma az volt, hogy ez sehol sem volt leírva a szabályzatban ezért végül azt is átírták. A nyeremények még mindig nem kerültek kiosztásra, a versenyszervezők pedig azt mondták, hogy előző héten ezt pótolják. Naivan azt hinné az ember, hogy egy ekkora cég versenyén nem történhet ilyen, de állítólag más játékban is történt hasonló terelés.

Ezen az oldalon kellene látnunk a nyerteseket októbertől, de semmiféle frissítés nem került ki, így az egész verseny a levegőben lóg, így még senki sem kapta meg a nyereményét.

Megkeresésünkre a verseny szervezői eddig nem válaszoltak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!